Frostrøyk over Helgøya
Bildet er tatt i dag fra Tingnes mot Helgøya med Hamar bak frostrøyken til venstre.
Kald, men fint vær
Bildet inngår i albumet Sort/hvit -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-07 18:29:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443261} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ketil g.
Et godt bilde jeg liker godt. Men har potensiale for forbedringer. Her ligger mye dramatikk som ikke er framkommet. Hvor langt en skal gå i fohold til orginalen er det delte meninger. Vers. 2. Her har du en forgrunn, men har miste "strekket" i bildet.
Jeg ville dratt det ut i samme format som vrs. 1
og prøvd å se om mer kontrast i frostrøyken skaper mer dramatikk.

ketil
lene s.
Takk for konstruktiv kommentar. Er enig med deg ang dramatikken som kanskje ikke kommer bra nok frem. Skal jobbe litt mer med dette.
Avsluttet .
Ser nesten ut som en kjempebølge, meget dramatisk feeling i bildet, samt fine lyslinjer i isen som var med å heve bildet, fin s/h konvertering, foretrekker originalen her....well done!

mvh Ulv
Odd Tore S.
Det er mye fint mønster i isen i v2, men den mangler drivet som panoramaformatet i v1 har.
Selve motivet i forhold til tittelen blir også for puslete der.
Så jeg går for v1.
Jeg tror også det ligger uutnyttet potensiale i frostrøyken her. Den virker litt slapp i forhold til det jeg mener å ha sett i tilsvarende situasjoner. Kankskje skylde det vinkelen lyset kommer inn fra.
Odd Tore
Ivan H.
Hei,

Har vært innom dette bildet noen ganger nå, og har vært usikker hver gang. I utgangspunktet liker jeg det mer kvadratiske formatet best (v2), med der blir det mange linjer og former i bunn som konkurrerer med øverste del. Med det mener jeg at blikket mitt kommer ikke så lett opp, det ser kanskje bunnen som et hovedmotiv, like mye som toppen.
Sånn sett så fungerer v1 best, selv om jeg synes det blir for mye panorame.
Klarer du å få forstrøyken enda mer fremtredende i v1?
Skogen til høyre er ganske mørk, og kanskje spille på det i røyken også? Senke de mørkeste partiene noe, slik at du øker kontrasten i frostrøyken.

Jeg er altså usikker på hva som skal til, men tror bildet har potensiale. Motivet har iallfall det. Tok du for eks andre bilder som kunne fungert bedre? Har du nå jobbet mer med dette? (siden du skriver at du skal jobbe mer med dramatikken)

.Ivan.
lene s.
Takk for kommentarer, setter stor pris på de. Jeg har ikke fått jobbet mer med dette bildet enda, men har ikke gitt det opp. Jeg tok flere bilder av dette motivet, skal gå igjenom og jobbe mer med de.
Morten L.
Hei Lene Sæther! Syns s/h bilde fungerte veldig godt. Ser ut som helgøya skal overfylles med vann jmf frostrøyken. Min mor bor der,så dette ville hun nok kjent igjen. Det viktigste er jo at du er fornøyd med bilde. Dersom du føler at bilde viser hva du så den dagen,skal du være fornøyd ;) Bor du der selv?Kanskje et enda lavere snitt ville gjort seg. Vil si at du kutter enda mer slik at panoramaen kommer mer frem. Syns det formatet tiltrekker
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu