Nidelva i 25 blå
Tok meg en tur rundt langs Nidelva i går, og det var veldig flott pga all frostrøyken. Disse endene var ikke redde for kaldt vann og isflak...

Flere bilder fra turen finnes her: http://folk.ntnu.no/anderfo/pics/2009-12-23-Jul%20i%20Tro...ndex.htm#7
Bildet inngår i albumet Trondheim -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF 18-70mm f/3.5-4.5 G-AFS ED-IF
  • Brennvidde35mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Morten M.
flott fra bakklandet dette=) skarpheten sitter ikke helt her og en smule utbrent i det lyse partiet, men fint motiv.
Morten H.
Liker frostrøyk, ender og forgrunnen. Resten gir meg en følelse av å være litt tilfeldig, mangler liksom litt komposisjon.. Hvis du skjønner hva jeg mener? Skarphet er nevnt.
Anders F.
jeg forstår ikke helt at bildet var "utbrent"; ingen toneverdier er 255, såvidt jeg kan se i originalfila. men at bakgrunnen er veldig lys er jeg enig i.
når det gjelder "skarphet" forstår jeg heller ikke helt hva dere mener. blenderen er såpass liten at dybdeskarpheten er rimelig god, og fokus er på brygga på den andre siden. ville dere heller fokusert på endene og hatt bakgrunnen litt uskarp? jeg tror objektivets skarphet er best rundt f/8 som jeg brukte, og den blenderen fungerer også best i motlys.
skal tenke litt på komposisjonen. dette var ett av veldig mange bilder fra denne kvelden, kanskje et av de andre vil falle mer i smak...
Morten M.
jag så dette på en annen skjerm og ser nå på min egen at det ikke er utbrent!! sorry for den. her må noenstrekkes opp=) er tips med fokus er legge den på flater som øynene trekker først til. det er ikke brygga i dette bilde, men forgrunnen. dette blir hværken det ene eller det andre på f\11 vil nok du få større uttelling en på f\8.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu