Kongepingviner,Sør-Georgia
Bildet inngår i albumet Antarktistur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-10 16:57:26
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-01-10 17:21:55
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D 3
  • Nikkor 17-35mm
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Andreas B.
Et meget storslott bilde. Fantastisk vil jeg si. Det jeg setter pris på er det vanvittige antallet pingviner og hvordan dette drar det innover i bildet. I tillegg er det en meget flott natur. Store mektige fjell som rammer det hele inn. Det sløret som er fremfor de store fjellene i bakgrunnen passer fint. At der er grønne lier med gir en fin balanse i fargene. Klarer ikke å se noe jeg ville gjort annerledes, jeg bare nyter og lærer!
Erik K.
Dette var jo et spesielt og flott bilde med mange kvaliteter. Men her på min skjerm blir fargene litt for intense. Synest også det heller litt mot venstre. Men dette kan jo fort rettes på. Og da nermer dette seg en tier hos meg.
Fjellene i horisonten kler bildet.

Mvh Erik
Marius N.
Fantastisk, et bildet som kunne hvert trykt i National Geographic. Fargene fra brunt, grønt hvitt og blått harmonerer veldig bra sammen, jeg liker fargemetningen.
Godt gjennomført på alle måter
mvh Marius
Knut Georg F.
Et nesten magisk motiv med en stor dyp forgrunn med pingviner og en landskapstype, mot en diffus men dramatisk bakgrunn. Blått/cyan på de voksne pingvinene kan virke litt skarp, men det er kanskje slik de er.
Mvh Knut
Gunnar N.
Et ualminnelig vellykket bilde. 17-35 var nok et godt objektivvalg. Flott "sug" i bildet; bakgrunnen
er jo i det store og hele magisk. Glimrende komposisjon, men kunne kanskje hatt med føttene på pingvinene i forgrunnen? Litt intense farger muligens, men dette er ikke uten videre noe problem.
Bra!

mvh G Numme
Ivan H.
Dette heller mot det surrealistiske. Kanskje fordi jeg ikke har sett noe lignenede. Fjellene gjør det hele til et eventyr. Meget bra.

Noe som ødelegger litt for eventyrfølelsen min er den blå himmelen i topp. Her tror jeg ville kuttet, slik at du sitter igjen med en duse skylaget og fjellene. Du vil da miste den runde fjelltoppen til høyre, men tror det skal gå bra.

Flott skue. Sykt mange pingviner. Liker at det er en som skiller seg ut i forgrunnen. Er dette barnepingviner sammen med voksne?

.Ivan.
frank ove v.
Takker for kommentarer.Har lagt ut ny versjon med rettet horisont. På min skjerm og med mine øyne virker fargene ok.
Avsluttet .
Første reaksjon er at dette ser helt uvirkelig ut, og måtte være som et eventyr å oppleve. Komposisjon og utsnitt også helt i toppen for å beskrive/formidle denne hendelsen fra de mer eksotiske strøk av kloden. Har egentlig ingen tungtveiende grunner til å foreslå endringer fra orginalen din jeg.
Kyrre M.
Dybden i bildet skaper virkelig imponerende dimensjoner på landskap og antall. Farger og kontrast fører meg nærmest inn i en Harry Potter film, i positiv forstand. Som MN skriver, dette kunne trykkes i National G.
mvh Kyrre
Håvard F.
Knallbilde. V3. Har ikke noe å pirke på.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu