Summerblues
Bildet inngår i albumet Bilete i S/H og kanskje ein fargeklatt -
Utstyr
  • canon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443779} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Håvard F.

Det er noe ved bildet jeg liker. Avslappet mann med munnspillet og øl`n sin. Ja det er "kos" Trukket inn i skyggen vitner om varmt vær.
Tenker at musikk gjør glad for både ung og gammel når jeg ser bildet. Gleden er like stor. Har selv et bilde av - little harmonica player - som formidler musikantenes glede helt likt - bare alderen er forskjellig.
Flott dette Jani. Sort hvit var bra valg
mvh
Håvard
Torild H.

Tenkte dette er anten ein som er blitt inspirert av musikken inne i lokalet, men vil nyta litt av sommervarmen, finn ein fin plass ute, men likevel inne i lokalet... eller kanskje ein musikant som har pause mellom to sett. Uansett eit fint fanga øyeblikk, portrett, av ein munnspelar i sommersola.

Torild
Knut Georg F.

Godt snapshot under vanskelige lysforhold. Synes det er litt uheldig med skyggen i panna (dempe litt), mens bladskyggene ellers fører oppmerksomheten opp mot ansiktet. Savner detaljer i skjorta (mørkne litt om mulig). Skulle gjerne sett hele foten.
Mvh Knut
Jani F.

Hei alle sammen og takk for kommentarar til bilete mitt. Dette er nok eit øyeblikksbilete frå ferien i sumar, der små og store slapper av på trappa og onkel låner guttungens munnspel og tek ein trall i døropninga. Bilete er teke i sterk sol og eg likar godt skuggane av blada, men eg er einig med deg Knut ifht at skuggen i panna vart litt for framtredande. Skal prøve å gjere noko med det... og foten er det ingenting å gjere med, har diverre ikkje fleire versjonar.

Glad det falt i smak:) Mvh Jani......:)
Knut R.

Jeg tittet på bildene dine og dette tiltrakk seg min oppmerksomhet med en gang. Liker stemningen i bildet og synes at skyggene faktisk bidrar til stemningen i bildet.

Litt high key, men det er også en del av stemningen.

Bra!

mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu