Vinterbryllup 1
Et planlagt bilde av dagens shoot. Brukte en fjernstyrt 580ex på full guffe fra høyere side. Brudeparet ville absolutt ha dette bilde, men jeg hadde glemt en kabel til PW. 2 timer fra studio. Så jeg måtte finne på noe. Brukte her en ND64 filter slik at lukkertiden kom opp i 0,5 sekund. Min assistent holder blitsen og fyrer av manuellt. 1,2,3 Knips! Kameraet er håndholdt forresten.
Det funket faktisk overraskende bra, må jeg si selv.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Venche J.

Tenker at pulsen ble litt høy hos deg når du oppdaget hva du hadde glemt. :)

Improvisasjonen fungerer utmerket Atle.

Flott fra deg.

Wenche.
Håvard S.

Viktig å ikke gjøre seg i bet, Atle.

Selve bildet er meget godt lyssatt og komponert.
Er usikker på de lange stråene som går opp på jakka til mannen.
Høy kvalitet som vanlig fra din side.

Hilsen Håvard
Monika Frisvold V.

Meget severdig brudebilde!
liker stemningen bildet forbilder.
stråene og fargetoner TOPP!

mvh monika
Johan Mathis G.

Hei,
- bra jobb on location.
- Fine fargetoner og skarpe

Stråene kunne vært ørlite lenger nede...

Mvh

JMGaup
Celine P.

Enig i at stråene ble for langt opp på jakken, men ellers ble resultatet av håndholdt kamera og litt stress overraskende bra! :) Veldig fint lys, selv om jeg ofte foretrekker naturlig lys :)

Mvh. Celine
Tone A.

Eit annleis brudebilde kor også sjølve miljøet gir ein flott effekt til bildet.
Desse stråa mjukar opp bildet med 0,5sek lukkartid og med sløret som flagrar lett i brisen.Pga dei høge stråa pluss blitzen er det skuggar av desse på brudekjolen.Fine detaljar både på brud og brudgomm og med blåtonane som forsterkar kulda og snøen.Flott løysning med blitzbruken som får fram friske hudtonar spesielt hos brudgommen.
Eit minne for livet for brudeparet som vil hugsa denne kjølege bryllupsdagen.Sikkert ei kald oppleving for fotografen også. Flott arbeid som vanleg frå deg.
:) Tone
Dieter S.

Dette likte jeg veldig godt, improvisasjonen din funka veldig godt iallefall. Det eneste jeg synes var litt dumt er ansiktsutrykket til bruda, hadde vært bedre om hun ikke hadde smilt synes jeg.
Håvard F.

Absolutt velfungerende foto Atle. Har sansen for å få til bilder med det en har for hånden, selv uten det en kunne ønske seg av utstyret der og da.
Svært bra bryllupsfoto.
mvh
Håvard
Jan Inge K.

Et meget spesielt, og svært vellykket, brudebilde. Synes stråene er med på å gi bildet stemning og særpreg. Lyssettingen fungerer godt..:-)
Roy Arne K.

Hei
Dette var et kjempebilde - eksponeringen sitter jo som den skal, men er litt usikker med at du har så mye nede - synes det tar litt vel mye av intrykket i selve bildet samt de stråene opp på jakken - der er jeg litt i tvil - både for og imot, men
alt i alt en flott bilde.

Mvh. rak
Bent U.

Veldig fint at du på denne måten informerer om opptaksteknikk. Dine bilder gir stor inspirasjon til oss andre. Som et direkte resultat av din informasjon har jeg idag bestilt ND8 og ND64 filter. Lys er alt! Nok et flott bilde. Stråene mot jakken kan virke litt dominerende, likevel skaper dette liv og særpreg. Mvh Bent
Anita O.

Har ikke mye å si på komponering...men jeg ville bare si til deg at jeg syntes dette var et utrolig minnesverdig brudebildet! Et av få jeg kommer til å huske i ettertid! Takk! Nydelig bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu