Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Georg F.
Bra potensiale i dette motivet, men jeg synes noe mangler. Hadde gjerne sett mer av skyggen, hadde gitt en linje som motvekt - liker ikke helt ubalansen i bildet.
Ellers et tøft lys og god eksponering.
Mvh Knut
Bente S.
Dette synes jeg er et spesielt bilde. Jeg liker fargene og inndelingene i bildet ditt. Samtidig får jeg liksom følelsen av å være i to verdener. Det brune gulvet representerer vår verden og den sorte og hvite veggen er tegneserieverdenen. Personen ser ut som en tegneseriefigur og er flat. Jeg tror han er på vei tilbake til der han hører hjemme. Men hva er det han går inn i?
Dette er et bilde som får meg til å stoppe opp og se og tenke. Bra!
Mvh Bente
Jan Erik F.
Takk for kommentarene Knut og Bente!. Ja Knut, enig ang. skyggen, gikk litt fort dette. Bildet er tatt på vei ned fra Operaens tak med vannet som bakgrunn, og folk i bevegelse hele tiden. Tenkte faktisk på skyggen som mangler selv.... Takk Bente for spennende tolkning, veldig fint å høre hva bilde gir andre:)

Hilsen Jan Erik
Avsluttet .
Bra ide, men ikke så bra i utføring, person og skygge er på feil plass i bildet, ville hatt person helt tilh. i bildet med skygge litt mot venstre og mot fotografen.
Jan Erik F.
Dette er et snapshot fra Operaen. Glassvegg til venstre for personen, og siden dette ikke er noen jeg kjenner ble plassering slik. Sikkert mye man kunne gjort annerledes om man hadde med en modell :)

Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu