Simplicity
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-13 14:29:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Thomas H.
Helt klart versjon 2 for meg. Versjon 1 virker mattere i fargene, samt at bakgrunnen tar betydelig mer av oppmerksomheten min. Bildet virker mer rotete. Men i versjon har du klart å isolere de viktige elementene og fått frem en god kontrast med fin "smell" i snøen.

Ser nesten ut som et IR-bilde med de hvite trærne.

Konklusjon: Jeg liker versjon 2 veldig godt. Versjon 1 blir for meg noe intetsigende.

Mvh
Thomas
Avsluttet .
Enig, V2 ble meget bra, mrn jeg kunne tenkt meg en verson kuttet enda mer, rett over treklyngen, da hdde det blitt enda mer enkelt og vakkert i utrykket...dog har du fått fram en flott kontrast her, snøen er flott, ikke lett å få den framstilt så vakker...stråene i snøen er en fin detalj...for meg, et vakkert vinterbilde.

mvh Ulv
Odd Tore S.
Klassisk vintermotiv i to tapninger.
Fin virkning av tåka som bakteppe for den fremre rimete tregruppa.
I v1 har du et spor i forgrunnen som leder ut av bildet og så bøyer inn igjen uten at det egentlig leder øyet inn samtidig. v1 har også felter med restfarge som virker sjenerende på denne skjermen. I tillegg er den en mørk flekk i tåka, muligens støv på bildebrikka? Dette bildet ville vunnet på å bli helt konvertert til s/h med oppstramming av kontrastene.
v2 gjør et mye bedre inntrykk fototeknisk. Det virker renere også når det gjelder komp. Det er mye forgrunn, som kanskje kunne kuttes noe, eller behandles slik at den strukturen som finnes i den hadde kommet bedre frem. Jeg ville kuttet i overkant slik at den lille strimen med himmel hadde forsvunnet og bildet hadde lukket seg.
Flekken finnes også på dette bildet, nå i underkant av tåka mot et av de lyse feltene.
Jeg er ikke helt med på hvorfor du legger ut i så lite format. Du mister detaljer og nyanser på denne måten.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu