Iskjole
'Bare' -6 og kald vind. Her ligger jeg på isen for å få mest mulig refleksjon samt et rolig bakgrunn. Ligger på en tynn yogamadrass for å holde meg varm. Grunnet bevegelsene i flod og fjære (saltvann) har disse isflake opstått der det vann møter land.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde145mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Annetiso 200. Bakgrunnen er gjort noe blåere og mørkere.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Venche J.
Liker ideen din Atle.
Knall komposisjon.
Supert at paret "skyter" opp av isen.
Flott speiling og gode farger.
Personlig så syntes jeg at det gror for mye igjen på dressen til brudgommen, men det er kanskje det lille formatet som gjør det?
Wenche.
Ole A. V.
Lekkert, isen fungerer som en forlengelse av brudekjolen, og jeg synes dette var veldig god utnyttelse av stedet.

Enig med Wnche i at det kan se ut som om brudgommens jakke skilles litt lite ut fra bakgrunnen, og har han et litt anstrengt aniktsuttrykk? Det siste kan gjerne være en feiltokning iom. at det blir såpass smått på skjerm.
Frode H.
Dette var originalt og falt i smak hos meg.

Flott komposisjon med glimrende belysning. Refleksjonen på isen skaper fin balanse i bildet. Bakgrunnen er passe uskarp.

Fine farger.

John H.
Hei
Dine bilder er inspirerende. Slik er det også denne gang. Du er en kreativ og spennende fotograf. Dette bildet er genialt og orginalt. Bildet er fint oppbygd og den store isflata med speiling av kjolen gjør mye for helhetsinntrykket. Men det går jo litt ut over nærheten til brudeparet. Jeg blir litt fattig på ord når jeg skal kommentere så gode bilder. Konklusjonen blir derfor enkelt og greit, jækla bra. Merkelig er det at ikke flere kommenterer dine bilder. Men som du sikkert har merket deg, du må "kjøpe" deg litt kommentarer ved å kommentere andre. Slik er det bare.
John
Atle J. G.
Takk til dere :)
Tja, problemet med mange brudgommer er at de har svart dress. Har fotografert noen med grå og hvit dress og da er det mye letter å la dem 'hoppe ut' av bildet på en måte. Heldigvis hadde brudgommen lys skjorte og er lys i huden, må jeg nok bare tenke.
hadde noen eksopneringer der bildet er liggende, altså mindre refleksjon, mer kromming av isen, men av en eller annen følelse ble det denne.
John: Takk for fine ord. Enig at jeg ikke er flink nok til å kommentere. Tar meg for lite tid til det. De gangene jeg gjør det, gjør jeg det ganske grundig, og da tar det tid. Setter io hvertfall pris på alle kommentarene jeg får. Nyttårsforsett?
Mvh AJG
Morten M.
her kunne du med fordel fått med hele speilingen pluss tretoppene i bakgrunn. hadde gitt mere følelse av villmarken!! mete bra greie dette
Lars Albert A.
Utrolig bra Atle. Blir stadig overrasket over alle dine gode ideer å resultat. Leste litt av kommentarene her. Å jeg for min del er så imponert av alle dine bilder at det blir litt som å gjenta seg selv litt hele tiden. Blir litt lite å bare skrive bra å supert. Men det er uansett en stor glede å få lov til å se bildene dine.
Bente S.
Dette bildet er aldeles nydelig! For en herlig tanke det måtte være å komme på det bildet! Isen som en forlengelse av kjolen er helt knallbra! Speilingen i isen er flott.
Skal det pirkes på noe så er ansiktsutrykket og jakka til gutten nevnt. Om jeg kunne endre på noe så ville jeg hatt med litt til av isen bak iskjolen, altså mer på høyresiden. Da hadde iskjolen fått en naturlig avslutning.
Uansett er bildet utrolig flott!
Mvh Bente
Andreas B.
Jeg synes dette er helt rått. Jeg blir stadig overrasket over alle ideene du har! Du må ha fått utdelt svært mye kreativitet og det er nok en meget viktig egenskap i dette faget. Isformasjonen, kjolen, lyset på brudeparet er helt strålende etter min mening. Veldig gøy å se og lære av slike bilder!
Håvard S.
Hei Atle!

Fantastisk idé og utrolig godt utført.
Dette føyer seg inn i rekken av originale bilder fra deg.
Knallbra hvordan "havfruen" ser ut til å bryte isen for å komme til sin utkårede.
Eneste jeg kan utsette på er steinen til venstre for brudgommen som ødelegger stemningen litt.

Hilsen Håvard
Håvard F.
Knallstilig. Godt tenkt og utført dette Atle.
Her kommer bruden formelig opp av isen. Og hennes brudekjole går i ett med isen sitt forlengede slør.
Synes du har lykkes godt med det sorte og det hvite. På min skjerm ser det riktig ut.
mvh
Håvard
Bent U.
Muligens en noe pussig bevegelse i sløret. Ellers en meget god og flott gjennomført ide. Synes kanskje at litt lite av ansiktet til bruden synes, men det er selvsagt vanskelig å gjøre noe med dette. Topp tekniske kvalitet som alltid. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu