Siste nytt fra Drivdalen
Nå er jeg ankommet Drivdalen, fikk sitte på med gammeltaunusen til Arild oppover... Bildet beviser at det er sant som Odd E påstår - det ER kommet flodhest til Drivdalen! Matt Dillon prøver å skremme den bort, mens flodhesten tar grovt for seg av mandelpottittene til Drivdalsgubben. Den har visst ikke tenkt å flytte seg før bingen er tømt for siste potet...
:o)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-16 19:29:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Solvår B.

Jeg er - jeg vet ikke helt hva jeg er...!! Hvertfall imponert, antakelig burde jeg ha vært stum av beundring. Forskere blir nok ikke stumme, så derfor... hva skal jeg si?
Tove, jeg håper du skriver en utførlig rapport om ditt møte med flodhesten. Dette vil selvfølgelig bli publisert i min rappoert i 2023 med navn og bilde og hva du nå enn forlanger.
Tenk at det nå kan bli noe av mitt forskerprosjekt! Jeg regner med at Per Einar holder det han lover. Flodhest, blomster, bier, ...bare vakkert alt sammen..
Tenk så flott dette eventyret vil ende! ALLE vil bli lykkelige, hvis jeg får det som jeg vil.
: ) Solvår
Venche J.

Oioioiiiii!
Du er ikke sann Tove. :)
Jeg ler meg skakk...
Flodhest og mandelpoteter, det blir dyrisk dyrt. :)
Wenche, som lurer på hva neste prosjekt ender i.
Melvin A.

Spennende komposisjon med gode kreative farger.
Veldig severdt bilde.
Avsluttet .

Der har vi tilbake den fine gløden i bakgrunnen, de gode tegningene dine, og takk for det:)
Veldig bra belysning og innhold som tar mye plass grunnet denne digre flodhesten:)
Farvene er kjempebra slik vi vil ha dem.

Og, jeg lover, jeg skal ikke la meg friste til å rappe en eneste en, av disse beryktede mandelpotittene.
Kers Pink er MYE bedre he.

Jeg følger med, men vil igrunnen bare stå på sidelinjen og bivåne. Jo, jeg kan ta noen oppdrag iblant, gamletaunusen trenger å bli kjørt litt:)

Ha en fin kveld og en fin søndag.
mvh arild

Per Einar G.

Fytte katta, nå har'n eti opp all mandelpottitt'n den gedigne forvokste Hippoen som ble gjenglemt av sirkuset som for forbi oppi Drivdalen. Og stakkars Matt Dillon han prøver det han kan for å lette denne forvokste Hippoen, fjæra fyker og nakkehårene reiser seg. Det er bare å gi opp...eller kansje det lar seg gjøre å påkalle de høyrere makter ved å skrike på fetter'n til kusina til Matt Dillon, han skal være en reser på WooDoo eller noe lignende, en skikkelig heksedoktor eller ørnedoktor'n som de sier de som kjenner ham godt.
Stemningen er der jo allerede, et regndryss av gull....GULL! Fytterakkern det er jo bæsjefluer! Bæsjefluer i så store mengder at vi er nødt til å påkalle ørnedoktor'n!! Hjelp!

Godt jobbet Tove!

Mvh
Per E.
Tone A.

Hei Tove
Her likar også eg gløden i bakgrunnen og orangetonane med sitt lysspel står godt til flodhesten, om han har kome til Drivdalen.
Han nyt mandelpotetene og ensar ikkje Matt Dillon sine vingespel, dei fungerer meir som ei vifte i den sterke sommarsola. Jenta står berre makteslaus og ser på, det er jo berre å venta til bingen er tømt.Fine blåtonar i v2 men eg liker v1 best.
Godt at taunusen til Arild fekk deg til Drivdalen, nå trengs det ei redning før alle mandelpotetene forsvinn.
:) Tone
Dirk R.

Flott serie Tove,
fine farger og veldig kreativt !

hilsen dirk
Liv F. D.

Utrolig historie da, Hippo i Drivdalen og all madelpottiten vekk??? Du slette tid, dette blir bare mer og mer dramatisk ;)))

Nydelig glød i det orange bildet her Tove, og spennende effekter. Liker forresten det blå også godt.

Kreativt og stilig jobba!

mvh
Liv ")
Odd E. k.

Du store alpakka!!!

Ikke har Villfred flodhest bare kastet ut drivdalsgubben fra potetkjelleren, men har også begynt å grave etter den siste og saftigste poteten som skal ligge en eller annen plass i kjelleren. Kjerringa og gubben har flyttet halmsenga ut på tunet, de tør rett og lett ikke å ligge inne i våningshuset lengre. Villfred flodhest har gått amokk i kjelleren etter den siste poteta, der han har gravd seg inn under grunnmuren. Hele vestveggen av drivsbygningen ligner mest på tilstander fra Haihiti, da med et skjelv på minst 9,5 på Richters skala. Drivdalsgubben prøver å narre Villfred flodhest bort fra eiendommen og har brukt kattkjeppen med all kraft på Villfred, men det tykke spekklaget hindrer den skarpe kroken på å trenge gjennom. Gubben har også lokket Villfred med nytint rosenrot av beste sort, men da har Vilfred tatt opp jakten på gubben som ikke greide å sleppe det han hadde i hånden av ren redsel. Dere skulle sett gubben i slagstøvler, naken overkropp og lang underbukse med et pesende flodhestmonster etter seg gjennom busker og kratt, over steiner og gjennom gjerder. Kjerringa overvar det hele med å klatre midt opp i flaggstanga i ren sjokktilstand i bare nattkjolen.


Matt Dillon har også vært på besøk, men uten hell. Han er restaurert etter det sterke nederlaget nede i Eventyrskogen med å berge Poseidon fra romtønna for noen år tilbake, men med enda et nederlag er han nok ferdig med denne type oppdrag (se bildet, der han prøver å jage Villfred flodhes bort fra eiendommen uten hell).

Etter at vestveggen på driftsbygningen har nesten falt sammen , har også lysstrengene(kablene) bort fra huset slått sammen i den kraftige vinden og skapt et gnistregn som lyser opp hele gardstunet (se bildet).

Kjerringa oppholder seg fortsatt i flaggstanga mens gubben er nå i full fart på tråsykkel over fjellet til Alvdal der han forventer at hu Eli kan finne frem den beste og saftigste mandelpoteten fra samme åker. Håper han rekker tilbake til Drivdalen før hele eiendommen er rasert og da men den beste potete fra Billingsmo`s matjord.

Oppmodning:

Eli, stå på trappa med poteta. Det å få med drivdalsgubben ned i din potetkjeller på leting etter den beste poteten kan by på uante problemer. Eller så raser han hele kjelleren eller så blir han værende i kjelleren til høsten kommer, tør ikke vende heimatt når Vilfred flodhest romsterer på eiendommen. Hutteme tu Elin!!!!

Hvor skal dette ende, vil gubben greie turen over fjellet med bare ett gir på sykkelen, vil Eli finne den beste og saftigste poteten som gubben er fornøyd med, vil taket til kjerringa glemme i flaggstanga og vil Villfred flodhest forlate eiendommen etter å ha fått den siste poteten han leter etter?????
Påkall også Sirkus Kaos som er på tur til Jæren for en ny forestilling, savner de en flodhest. Arild, kjøp billett og få svaret!!

Dette vil ingen ende ta…HJJJJELLLP:

Mvh

Odd E.
Odd E. k.

Ordfeil i teksten over i min kommentar!

Skal være: Haiti =(Haihiti).
Hele vestveggen av drivsbygningen ligner mest på tilstander fra Haiti, da med et skjelv på minst 9,5 på Richters skala.

Skal Være: Gleppe =(Glemme).
...vil Eli finne den beste og saftigste poteten som gubben er fornøyd med, vil taket til kjerringa gleppe i flaggstanga og vil Villfred flodhest forlate eiendommen etter å ha fått den siste poteten han leter etter?????

Dette til underretning.

Mvh

Odd E.
elin a.

Stor redningsaksjon på Glomma nå i kveld litt nord om Alvdal.
Det går rykter om at en flodhest har gått gjennom isen. Viking og Falken er der med de største redningsbilene sine og det er rekviret mobilkran fra Støholen på Tynset.
Det snakkes om en forvirret gubbe som har bar overkropp, slagstøvler og lang underbukse med bremsespor. Det siste jeg hørte om han var at han snakket på inn og ut om en kjerring, muligens hannes som hang i flaggstangen hjemme i Drivdalen.
De ville ha ham innom sjukehuset på Tynset til sjekk før de rekvirerer traktor til å kjøre ham hjem.
Skal prøve å holde meg oppdatert på videre utvikling i saken.

Tove, orginalen er aldeles strålende. Å jeg er så glad i disse fargene og effekten du bruker her.
Strålende arbeid fra deg.
elin
Odd E. k.

Hvor skal dette ende.
Mor flodhest fra sirkuset Kaos er muligens på leting etter Villfred som har rotet seg opp i Drivdalen. Desverre har isen sviktet og hun får nå hjelp fra det lokale hjelpekorpset i Alvdal. Mor flodhest er nå desperat etter å finne Villfred, så drivdalsgubben lukter sikker Villfred, noe som kan bli en fare for Elin sin potetkjeller hvis gubben oppholder seg der.

Elin, gode råd: Send drivdalsgubben sporenstraks heimatt til drivdalen, ellers blir det huskestue nede i Alvdal. Mor flodhest følger lukten til gubben... hvor skal dette ende, ta til vettet da sambygdinger!!!

Mvh

Odd E.
Ole Arne S.

To nydelige bilder dette..
Flott og kreativt laget, liker best orginalen her med nydelige fargetoner og flottr siluetter med flode(Villfred) flodhest, matt dillon og drivdalsgubben....

Jaja Elin, tydligvis at det blir texas oppi Alvdal nå..
Bare og finne fra børsa til gubben og gjøre deg klar..

Hehe..flott dettane Tove, følger med i spenning på fortsettelsen..

mvh Ole Arne
Per Einar G.

Jeg ser gnistregnet Odd, aldri så galt at det ikke er godt for noe, det ryktes om at alle bæsjefluene fikk elektrosjokk, døde på flekken! Hele bygda er mørklagt etter at trafokiosken fikk overbelastning nederst i Drivdalen. Best å få hevet den overdimensjonerte hippoen og koke olje på den så mye at det lar seg gjøre å få drivstoff til nødaggreatet bakom utedoen.

Per E.
Tove H.

Tusen og en takk for flotte kommentarer, hyggelig å få tilbakemelding på at gløden i bildene er tilbake..har strevd ikke så lite med det...!
Kjekt at gammeltaunusen din - Arild - er disponibel i eventyret, men til flodhesten trenger du nok tilhenger...Kan du ta med deg den rømte flodhesten tilbake til sirkuset på Bryne? På forhånd takk!
Bæsjefluer du liksom, Per Einar....ler......det er gullfluer...eller ble faktisk i tvil nå...:-))
Odd...du er historieforteller av rang! Når kommer boka fra Drivdalen? Jeg kan godt være med å illustrere, vet du har en del bilder selv også.....:-)) Var ikke det en knallidè?
Det er som å se film å lese kommentarene dine...ser det hele levende for meg....:-))
Men Elin...stakkars deg....sender medfølende tanker...selveste Drivdalsgubben i kjelleren ...han blir ikke lett å få ut derfra om han trives. Og en flodhest på vei i gubbens fotefar...både gård og grunn kan bli rasert, for kjellerdøra er vel for trang for en flodhest?
Her er det mer drama i lufta enn jeg har godt av.....
Får ikke sove nå...
:-)) Tove
Tove H.

Per Einar...jeg legger IKKE ut et helt sort bilde av den mørkelagte bygda:-) Men det hadde egentlig vært på sin plass....
Fiffig løsning....fluene dine gled plutselig naturlig inn i historien igjen, jommen fikk de laget mye krøll....rene fyrverkeriet...og så svarte natta....:-))
:-)) Tove
Tove H.

Solvår...takk for at du aldri gir opp forskningen:-)) Vi blir nok enige..jada....alt er skrevet ned. "Toves møte med flodhesten" - bind I, II, III og IV...foreløpig..:-))
:-)) Tove
Fredrik S.

Spenstige og fargesprakande bilder!

Desse hadde eg sansen for..sære og kreative.
Vanskelig å velge det eine framfor det andre..skikkelig glød og ørn i V1..og fine blåtonar i toeren..

Bra jobba!

Mvh Fredrik S
Per Einar G.

Du har jo allerede lagt ut et bilde av den mørklagte bygda Tove i versjon 2. Dette ble mistenkelig Tove, jeg tror vi må sende bud på doktorn å få sjekket ut alle i bygda for elektrosjokk, hukommelsesvikt og andre ettervirkninger av flodhestens herjinger i drivdalen.
Her er det iallefall god plass for Solvår og hennes forskning, send bud på Solvår før hun legger ned mere tid i det blå hypofyse egget som hun antar er et Flodhest egg!! Hun kommer nok til å bli verdensberømt når hun skjønner at det er et egg fra den ukjente plexopottittstaurusen og det antas å være fra tidlig jura med dna fra hypofysen ;)

Puuuuuh, hvor skal dette ende, sikkert i bind 10 og år 2023

Mvh
Per E.
Solvår B.

Det blir en liten pause i forskningen min. Har nok påtatt meg for mye, eller kanskje er det flodhesten som er for tung. Ryggen min sa hvertfall kraftig ifra, så det blir minst mulig sitting på meg de nærmeste dagene. Men en vond rygg får meg ikke til å gi opp! Det kommer tydeligvis til å være nok av spor og forgreininger og viderverdigheter å ta fatt på etter pausen.
: ) Solvår
John H.

Hei Tove.
Jeg vil ikke begi meg inn på å tolke og utbrodere eventyret noe ut over det som er gjort ovenfor. Vil bare si at du fasinerer meg med denne fotoekspirimentelle serien din. Lurer ofte på hvordan du bygger de opp. Åsså flodhest da? Det er du og Trond Viggo det. Hm.
John
Venche J.

Nå har jeg lest og ledd i en god stund. :)
Jada, fantasien er absolutt til stede både hos kreatøren og betrakterne, og humoren sitter løst. Eventyrfortelleren fra Oppdal kjenner ingen grenser og serverer så han går Oluf i næringen. (Selges det brokkbind i dag?).

Farger og fortelling fra øverste hylle Tove.

Wenche.
Odd E. k.

Tusen takk Elin for at du stod og ventet ute på trappa med den saftigste poteta fra din kjeller da gubben entret eiendommen blåfrossen. Håper Villfred flodhest i Drivdalen godkjenner poteta og blir lokket bort fra eiendommen til gubben når han kommer tilbake til Drivdalen. Ble litt å vente på gubben Elin, da den gamle sykkelen ikke mestret det dårlige snøføret. 2-3 ganger stupte gubben over styret og den fjerde gangen ble gubben overasket av lensmannen da han gjorde sitt fornøgde bak lensmannboligen i Alvdal. Da fikk gubben smake eienbærriset som lensmannen har liggende på lur når rekende fanter oppsøker bygda.
Gubben er nå observert tråkkende på harde liver med mor flodhest hakk i hæl. Flodhesten har nesten tatt igjen gubben i de harde motbakkene opp mot Folldal sentrum. Sykkelkjeda glepper også med korte mellomrom i det dårlige snøføre. Ser for meg gubben i slagstøvler, ullunderbukse lang med bukseseler, skinnfell-lue med øreklaffer, en halvåpen lang frakk som nesten stryker veibanen, sprengrød i ansiktet, tannlaus og veldig værbitt. Huttemetu, hvor skal dette ende, vil den greise de siste motbakkene før mor flodhest tar'n igjenn og hva hendr hvis hun får tak i frakken. Nei, tør ikke tenke tanken engang tovemor...

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk for hyggelige kommentarer Fredrik, Per Einar, Solvår, John , Wenche og Odd E! Setter stor pris på dem!
Har nå lagt ut bilde fra "redningsaksjonen" på Glomma, Elin.
Takk for at du driver historien videre Odd E:-))
:-) Tove
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Tove!
Meget sen kommentar denne gangen..skal prøve å skjerpe meg.
Flodhestdramaet er langt fra slutt forstår jeg.
Nå harn Villfred altså forvilla seg nedi Alvdalen og tømt mandelpottittlageret hennes Elin. Eller er det modern? Og Drivdalsgubben trår sykkelpedalan på harde livet for å unnslippe monsteret.
Ler meg skakk av Odd sine fantaseringer...bøgdahumor på sitt beste.

Selve bildet er et godt stykke arbeid Tove selv om jeg ikke forstår bæret av teknikken din. Skikkelig gullglød her ja. Matt Dillon har ikke nubbesjans til å stoppe monsteret. Liker ikke så godt V2 når det gjelder farver, men liker han der mannspersonen med capsen som står der sammen med deg. Antar at det er vetrinæren som vurderer avlivning......
Hva blir det neste?
Håper inderlig Villfred holder seg milevis unna eventyrskogen.......Huttetu!
Gute kvellen fra Tyrin.
Odd E. k.

Dette vil ingen enda ta. Mor flodhest (mot til Villfred) ble reddet opp av Glomma noe nord for Alvdal av staute menn (se neste bilde til Tove). Hun lukter Villfred i jakka til gubben som sykler på harde liver opp Alvdal retning Folldalen.
Ja, gubben må brenne frakken etter dette, så ikke alle tuller seg ned i Eventyrskogen.
Fæle greier Tove!!

Mvh

Odd E
anders s.

god dag Tove
har virkelig sans for bildene dine
liker spesielt godt versjon1
liker godt den spesielle steminga i bildene dine
mvh anders
Tove H.

Tusen takk for kommentarer og innspill!
Hans -Jørgen...du har da hatt besøk i eventyrskogen før... ligger liksom i løypen for det som kommer drivende ned fra nordligere strøk... tenk om det dukker flodhest opp på foringen....:-))
Veterinær, ja, den var god, ha, ha...det skulle nå være han Arild som hadde kjørt meg opp med gammeltaunusen:-))
Odd..Takk for oppklarende ord...du holder stramt i trådene, det trengs:-)
Anders: Så kjekt å høre at du liker stemningen i bildene - glad for å høre det:-)
Ha en god og flodhestfri helg!
Hilsen Tove

Eva Marie P.

Herlige Tove
Eg e så glad i disse eventyrbildene dine:O)
Du er så kreativ og flink.
Spennende bilde
-epl
Karel K.

Spesielle uttrykk du får til - liker det virkelig !!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu