Hjortebukk i vinterlandskap
For flere hjortebilder: http://suldalfoto.no
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Rolf S.


Flott bilde av Hjorten i vinterlandskapet med god dypde i, men jeg kunne godt tenkt meg at Hjorten svingte inn i bilde og ikke ut,hadde du hatt kameraet på serieopptak så ville nok Hjorten ha sett mot kameraet og det tror jeg hadde gjort seg her.
I tilegg kunne jeg ha tenkt meg at du lysnet det mørke partiene slik at brunfargen på Hjorten kom bedre frem og at grønnfargen på furuene også var grønnere.
Det er spennende slike bilder tatt med vidvinkler.

Helsing Rolf
Kjell S.

Hei Vidar.
Er enig i kritikken til Rolf. Hjorten som går ut av bildet blir feil for meg, men mangen av bildene til Morten Krogvold ser menneskene ut av bildet. Muligens er jeg for fokusert på den formen for komposisjon.
Hadde bakspora til hjorten kommet tydliggere fram ville bildet blitt mer spennende.

Mvh

Kjell
Kolbjørn P.

Jøss, ikke mange som tar hjortebilder med vidvinkel, må ha vært fantastisk å få den så nært innpå, hvor langt fra er du her? Fine tegninger i snøen, men litt enig at fargen på dyret gror litt igjen, fine tegninger i trærne, et bilde litt utenom, veldig bra
mvh Kolbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu