Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445385} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Vel Liv. Den som intet våger intet vinner.
Så, pluss i margen for det, men det stopper nok der.

mvh arild
Avsluttet .
Ja. Joda...ikke dum denne. Litt usikker på om jeg skulle ha ønsket meg litt mere av beina der oppe, men ikke helt sikker. Blir på et vis litt vel mye tomrom i forgrunnen. Men i det store og hele en høyst interessant greie som helt sikkert vill fungert godt i en serie. Noe jeg i beskrivelsen din ser at det jo også er. Faller lett for denne type bilder hvor man ikke får servert alt sammen på et brett. Man vet ikke helt hva som foregår og man vet ikke helt hva som er i ferd med å skje...eller hva som har skjedd i forkant. Øyeblikksbilde er vel noe sånnt ofte kalles. Enkelt og minimalistisk utført.
Odd Tore S.
Skjeve filttøfler i trapp kan bety eldre person (dame) som har stavret seg opp trappen.
Hvilken trapp? Hjemme? Eldrehjemmet?
Gammel og slitt trapp?
Mange spørsmål kan stilles. Bildet gir få svar.
Jeg er ikke overbevist om at et så knapt utsnitt i topp kombinert med rikelig uskarphet er det beste virkemidlet her, om ikke hensikten med bildet er at man bare skal stille spørsmål og gjøre seg seg tanker uten egentlig å ha noen mulighet til å komme lenger enn dette.
For min egen del har jeg så mange andre ubesvarte spørsmål og tanker at jeg nok ikke hadde prioritert dette bildet om det ikke lå inne her. Men nå gjorde jeg det, så da hadde det vel sin hensikt.
Odd Tore
Liv F. D.
Mange takk for kritikk av bildet Arild, Tommy og Odd Tore. Fint at du sier hva du mener AA. Setter pris på det :) Var litt usikker på om det ble litt trangt i toppen TN, men jeg tok sjangsen på å legge det ut likevel. Hadde ikke noe særlig mer å gå på her.
Du har helt rett i antagelsene dine OTS. Mange takk for at du stoppet opp og kritiserte bildet. Skal tenke litt over det du skriver.

mvh
Liv ")
Avsluttet .
Ikke så opplagt innhold dette nei, og mens det stopper raskt opp for enkelte, får andre ganske mye ut av det. Det er det som er spennende med slike bilder, og jeg skal ikke gi meg ut på ytterligere funderinger over innholdet ut over det de før meg har gjort, men det engasjerer, og er et herlig innslag blant alle de "vanlige".
Tove H.
Jeg liker bildet, fordi det formidler en følelse og det setter igang en tankerekke hos meg. Utsnittet er trangt oppe, men jeg trenger ikke mer i min opplevelse.
Det diffuse og grå, - og tøflene - får meg til å tenke på på en eldre person med dårlig syn. Ble bekymret for at vedkommende ville snuble og falle ned trappen. Vinkelen/perspektivet bidrar til dette.
Bra fortalt, Liv!
Hilsen Tove
Odd E. k.
Dette må da være drivdalsgubben som skal ut med pisspotta en tidlig lørdagsmorgen:-)). Flott formidlet Liv der du fint har fanget øyeblikket.

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu