Whitedot Freeride
Fra Zermatt i Sveits med Matterhorn i bakgrunn.
Utstyr
  • Canon D40
  • Tamron 18-250 mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Hei,

Her har du fått til et ganske så vellykket skibilde. Eller, nå har jeg ikke noe erfaring med skibilder, men i mine øyner fungerer dette mye pga linjene. De går diagonalt og jeg får en god fartsfølelse. Skyggen til skiløperen peker ned til høyre hjørne, noe som forankrer bildet.

I topp har du fjelltopp, som tilfører bildet perspektiv. Men det kan også begrense fartsfølelsen. Hvis jeg scroller ned slik at jeg kutter toppen, blir bildet (for meg) enda tøffere. Da kutter jeg rett under refleks fra linsene i objektivet.

Kanskje du kunne fått frem enda litt mer farger på skiløperen. Men ikke tråkke over grensen. Fremheve rødfargen litt, og den blå jakken.
Du har også mulighet til å jobbe med kontrastene i snøsprøyten etter skiene, får frem den enda mer.

Jeg ser mye jeg liker, selv om jeg mulig ville gjort noen endringer.

.Ivan.
Pål R.
Takk for gode inspill Ivan.
Pål
Andreas B.
Jeg også liker bildet godt. Jeg prøvde å scrolle slik som Ivan skriver og ble overrasket over hvor bra det ble, men jeg forstår godt at det er gøy å ha men Matterhorn i bakgrunnen, det er ikke hvilket som helt fjell det..

Jeg synes det er tøft at du kan sjå en parallell mellom snøskyen bak han som kjører og tåka i dalen. Ellers hadde nok jeg fjernet refleksen og noen prikker på himmelen.
Magne S.
Absolutt en høydare i mine øyne. Mye av det som gjør bildet er allerede nevnt. Flott komposisjon med linjer som fører øynene rundt i bildet. Er på mange måter enig i at bildet blir tøft med beskjæring i overkant. Det blir litt roligere fordi du unngår konkurranse mellom to motiv (skiløperen og fjelltoppen). Jeg tror nok at jeg eventuelt ville ha skjært høyere opp enn det IH foreslår, slik at perspektivet ivaretas, for eksempel litt i overkant av refleksene. På den annen side: Noe av det som gjør at bildet funker for meg, er kontrasten mellom det fartsfylte i forgrunnen og det majestetisk rolige i bakgrunnen. Men altså: et fantastisk bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu