Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger245
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Håvard F.
Barn som har lekt i snøen. Hverdagslig godt foto. God eksponering.
Likte dette, uten at det er noen dyp formidling annet enn barn som gleder seg over vinteren :)
mvh
Håvard
Tone A.
Her er det to jenter som har rulla seg i snøen og som har hatt det gildt i lag. Jenta til høgre har mest snø på kåpa, ho snur seg vekk frå jenta til ventre som smiler så fornøgd.
At jenta til høgre lukker augo kan vera tilfeldig og bilkket går i kanten til den vaksne, som eg synes forstyrrer litt her.
Men elles har jentene skarpe detaljar og gode hudtonar. Den litt diagonale linjeføringa gir litt liv til bildet saman med uttrykka på jentene.
Godt med den duse bakgrunnen og snøen med lite detaljar mot desse glade jentene, som med si påkledning ikkje er kalde etter snørullinga.Gode gråtonar og godt eksponert.
Helsing Tone
Avsluttet .
Utrolig fint øyeblikksbilde. Og utrolig fin tekstur og ikke minst toneforløp som er typisk for såpass stort filmformat som 6x6. Herlig.
Torild H.
Det meste er sagt her, men... - grunnen til at bildet taler til meg er at dette er eit portrett som speglar karakter, personlighet, samt snøen som heng igjen på kåpene gjer ein ekstra dimensjon, knyttar ein historie til bildet.

Torild
Roger H.
Takk for at du likte bildet Håvard.

Tone. Takk for historien du så i bildet.

Tommy . Takker til deg og for kommentaren.

Torild. Takk for det du fikk av bildet.
Håvard S.
Hei Roger.

Det som får meg til å stoppe opp og studere bildet er nærheten til ungene du har fått til.
Får et inntrykk av at bildet ikke virker oppstilt (selv om det kan se sånn ut).
SH passer nydelig motivet der snøen på jakkene virkelig kommer godt fram.
At horisonten er skjev skaper liv til bildet.
Usikker på det modige kuttet på høyre side, selv om det har noe ved seg.

Hilsen Håvard
Avsluttet .
Trivelig liten fortelling dette, snø på klærne, siktsuttrykk som gir det liv. Med ”skråblikk” og det lille ekstra som skal til før å gjøre det interessant nok.
Gunnar John C.
Både dette og akebildet ditt forleden gir meg en god opplevelse av tidløs barneglede. Enkelt, uten rekvisitter, litt rampete spontant med den skrå horisonten, som faller inn i en fin komposisjon. Den voksne på vei ut av høyre bildekant gir en nøktern kontrast til barnas fryd. Dette kunne vært tatt i 1962.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Roger H.
Takker så mye til dere tre siste.

Håvard. Takk for at du stoppet opp. Det modige kuttet som du sier var et bonus. Bildet viser hele negativet rett fra kameraet.

Kjell. Takk for at du likte fortellingen og skråblikket.

Gunnar. Takker så mye, du treffer bra med årstallet her. Bra du fikk noe ut av dette og at du også så akebildet.

.
Avsluttet .
Å nei, jeg likte aldri å være så nedsnødd:) Skulle være ren og pen, alltid jeg hehe.
Et herlig bilde igjen fra deg Roger. Helt hverdagslig herlig vinterliv i en park i byen. Jeg synes godt om personene som så vidt synes i bildesiden til høyre.
Skråstillingen fungerer utmerket, nettopp derfor vi ser det hverdagslige i bildet.
Et godt bilde. Akebrett var ikke oppfunnet på denne tiden. Rattkjelken og sparken ble brukt. Av og til kunne vi finne platebiter av et eller annet materiale, laminerte forskalingmateriale var ganske fine med sin glatte side:), eller noe plastikk.

Det er imponerende og meget hyggelig at du allerede da var ekstra opptatt av foto, og tok slike bilder som du har vist oss her på dotten. Mimre mimre:)
God helg
mvh arild
Roger H.
Tusen takk Arild, for en fin kommentar. Setter pris på at du fikk noe ut av dette bildet og. Jeg ble interessert i foto lenge før jeg tok lappen og det har ikke blitt noe mindre med årene. Dette bildet er fra Slottsparken i Oslo.
Marit O.
Herlig liten vinter fortelling Roger,snøen på klærna kommer virkelig godt frem her,er ikke vanskelig og forstå hva di har holdt på med :)godt uttrykk på barna,men det er spesilet uttrykke på hun i høyre side jeg falt mest for,hun virker så skjenert??
Dette falt jeg pladask for!

Mvh Marit
Roger H.
Hei Marit. Takk for at du likte uttrykket i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu