Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom A. T.
Bildet ditt engasjerner meg og tiltaler meg først og fremst fordi jeg ikke får helt taket på det og hva det er for noe og at det dermed tvinger meg til å lage min egen historie rundt det. I mitt hode så er jeg i ferd med å synke til bunns i et rom fyllt av vann og den lyse trekanten øverst i bildet er et takvindu og eneste vei ut, men at jeg ikke kan komme meg dit på grunn av "stengselet i mellom. Ganske villt med det er hva jeg får for meg her. For øvrig vil jeg si. Heng det på veggen.
mvh Tom T
Tom E.
Helt enig, dette bildet fanger blikket mitt. Noen fantastiske former her som gir assosiasjoner i mange retninger. I et øyeblikk tenker jeg industri, plastikk, lim. I neste gir det tanker om biologiske prosesser, for å gi assosiasjoner til krystaller, vann, mineraler. En viktig effekt der er det "nesten, men ikke helt" skarpe preget som trigger nysgjerrigheten min. Dette kan jeg se på en stund og gruble over.

Mvh TomE
Yngve Sem P.
Liker dette godt, jeg også. Velger å se dette subjektivt, der bilen synker mens man sitter bak rattet og ikke får gjort noe. Klaustrofobisk og kvelende, selv med forholdsvis lyse farger. Veien ut virker fjern der oppe til venstre.
Veldig bra. :)
Tore B.
Fin form og fin fasong – vet ikke helt hva det forestiller – men bildet liker jeg. Kan ikke komme med noen konstruktiv "kritikk" heller.... :-)
ketil g.
God idè og spennende motiv/fargebruk, selv om jeg ikke kan se hva det er. Det gjør bildet bare mer interessant for meg. Likevel er det noe her som jeg føler ikke stemmer. Tror det er de midtstilte dråpene. Blikket blir liksom værende der og tingene rundt mister sin hensikt.
Tror bildet ville tjent på å bli beskjært 1/4 enten på høyre eller venstre side.

ketil
Odd Tore S.
Nav i blått med bobler.
Sikkert ikke, men et eller annet må man jo feste inntrykkene til.
Dekorativt, gjentatte former og ikke bare diffust og uskarpt.
Ut fra min nokså materielle oppfatning vil jeg ikke gjøre noe med bildet. Da ville det sannsynligvis vise seg oppfatningen var like ubegrunnet som den er.
Odd Tore
Ann F.
Takk for interessante tilbakemeldinger.
Bildet er produsert i 60 x 90 på lerrett og er faktisk ganske tøft, men ganske dominerende, så det kan ikke plasseres hvor som helst.

Tror jeg lar være å fortelle hva det "er" - la det være tankeflukt. Men jeg kan garantere at det er et fotografi, ett eneste opptak, og ingen rare funksjoner eller filtre i PS, bare justering av kontrast og fargemetning.

Mhv Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu