Luftig svev i norsk vinterlandskap
Min venn Tommy utøver luftakrobatikk på telemarkski. Location er Sogndal, filmen er Provia 100F, og det var sju bilder igjen. Det var akkurat litt for lite...
Utstyr
  • Canon EOS 1
  • Canon 28-135mm IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKlager på eventuell uskarpheit og fargeforskyvninger osv, bes rettes til skanneren min... Skal kjøpe årntli' filmskanner snart!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger725
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_44691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen M.

Ja, har jo som ein kanskje forstår miksa og triksa litt i PS dah...
Tove G.

Artig.
Men du, er det bra at det ikke var 8 bilder igjen, for hopperen mener jeg??
Tomm H.

Syns også resultatet ble ganske bra. Mest pga stedet hoppet utføres enn selve serien.

Ta også en titt på bilde nr. 35025

Rune B.

Meget pent arbeid! Hadde et bilde eller to til avslørt en bra eller dårlig landing? Uansett gjør blåfargen i jakka litt til at bildet ikke blir så platt. Lys eller blitz ville vel og gjort susen?
Susanne F.

Er ganske fersk innen foto og ps. Kan du fortelle meg hvordan du gjorde det her? Imponert!
Espen M.

Takk takk for positive tilbakemeldinger! :)
Tove: Det gjekk faktisk bra med hopperen. Han trynte faktisk ikkje. Bakken fortsetter eit stykke lenger ned enn det siste bildet, og han landa på venstre skia som du ser er i ferd med å bli retta opp. Men for all del, det var ikkje akkurat eit perfekt telemarknedslag me snakkar om her! :)
Rune: Som sagt, dårlig landing, men han stod. Eg liker også blåfargen på jakka, som står i stil med fargene ellers i bildet. Lys eller blits trur eg ville øydelagd mykje av stemninga i biletet...
Susanne: På kameraet mitt kan eg ta opp til seks bilder i sekundet. Er vel omtrent noko slikt som er brukt her. Så har eg skanna alle inn på datan', og lagt bildene oppå kvarandre i PS. Og så er det berre å byrja å justera bildene i forhold til kvarandre, og sletta det som er rundt personen på kvart bilde, slik at det blir gjennomsiktig... Ganske lett eigentleg, men krevest vel litt erfaring og øvelse for å få det bra. Håper det var til hjelp?
Susanne F.

Ja, skal prøve det en gang. Takk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu