Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446986} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Håvard F.
Først så sleit jeg veldig med å se.. Men så ser jeg ansiktet, og det som gjør det mer spennende er at jeg ser det gjentar seg i mindre versjon i høyre bildekant.
Et sært portrett.. men spennende, og som man må stoppe opp lenge ved for å tolke.
mvh
Håvard
Ivan H.
To ansikt. Hvem som er hvem, hva eller hvilket forblir opp til fantasien.
Liker følelsen/stemningen i bildet, og opplever den ikke som positiv.
Bildet fungerer godt for meg, men det er søren ikke lett å komme med begrunnelser på hvorfor..

Det fremste ansiktet viser veldig enkle konturer, på grensen til at jeg ikke kan tolke det, men det klarer jeg uten problem. Du beveger deg på en tynn linje her, bra.
Jeg ser også et ansikt, i det jeg opplever som speilbilde. Men etter å ha sett mer på det, er jeg ikke sikker på om det er det.
Linjene i det fremste ansiktet hjelper oss til å se flere ansikt.

Liker også sirkelen stripene lager.

Liker det her, men klarer ikke komme med så mye konstruktivt akkuratt nå. Skal bli spennende å se om noen andre klarer det.

.
.
.Ivan.
Avsluttet .
Minner meg om et maleri mange hadde på 60-70 tallet av profilen av en kvinne, hvor man måtte sitte i timesvis for å skjønne hva det var.....her har du drevet det enda lenger...fler lag i bildet, så det først og best på thumnailen, men detaljene kommer først fram i det store...har en følelse av en som vil ut av noe...hullet der oppe, men som Ivan skriver...ikke lett, her kan man sitte å tolke i timesvis, dog et bilde utenom det vanlige som trigger bevisstheten og den visuelle betraktningsevnen....likte dette Roger.

mvh Ulv
ketil g.
Et av få bilder jeg opplever som "levende" mens jeg ser på det. Hvorfor det er slik tror jeg kommer av at bildet/komposisjonen balanserer hårfint mellom det abstrakte og konkrete. Jeg ser to ansikter som er i en abstrakt dialog i endring fra hver gang jeg ser på det
Godt gjort.

ketil
Thorbjørn R.
Dette er krevende bilde, men det har absolutt noe å by på om man bare bruker tid. Sterke uttrykk i begge ansiktene.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Hei Roger.
Om jeg ikke husker feil, hadde du et lignende bilde av et kvinneansikt ifjor.
TRH sier at det er et krevende bilde, og det skal jeg være helt enig med ham i.
Rett og slett litt urettferdig krevende:)
Jeg velger å bare se et ansikt, og heller finne andre innfallsvinkler om hva jeg oppfatter av det lille som det er å oppfatte av.
Sært, kanskje forferdelig mye for sært. Har ikke bestemt meg enda. Holder på å skrolle opp og ned etterhvert som jeg skriver.
Det første jeg reagerer på, er at det er for mye daukjøtt i bunnen. Trenger ikke det også, oppi alt det andre over.
Positivt: At det hvite i høyresiden er utbrent, i forhold til ansiktet.
Ja jeg ser jo en kvinne i speilet. Sitt speilbilde. Og det er et gammelt speil, som har fått hard medfart i høyresiden i bildet.
Derfor er det litt synd på henne, at hun må sminke seg i to omganger, først venstre ansiktdel, og etterpå høyre ansiktshalvdel:) Jøss for en fantasi du har Arild hehe.

Det kan også være at hun er sjåføren på en bil, hvor møtene trafikk blender henne, og verst blir det jo om enten det er et sår i frontruta, eller om det bare er vindusviskeren som ikke visker der, fordi viskergummien kanskje er såpass stivfrossen, at den ikke visker bort isen som ligger på vinduet der.

Mange hjernevinninger her. Å dra på tur i et slikt bilde er krevende, såpass krevende at det nok i noen tilfeller blir litt skrivefeil, at setninger som er tenkt, faller inn på feil plass. Man konsentrerer seg så om bildet, at kommentaren kan bli kanskje litt uforståelig, men jeg har ihvertfall fått ut hva jeg ser, og håper det kom i riktig rekkefølge.

En annen ting er om jeg liker det jeg ser, eller.
Jeg må nok være helt dønn ærlig å si at bilde nok trenger å modnes i sikkert både en uke og to. Enten når det frem, eller så gjør det ikke det. Jeg vet faktisk ikke ennå.
Om jeg kommer til å tenke mer på bildet, vet jeg heller ikke ennå.
Akkurat her og nu, nei, det blir forferdelig sært. Kanskje har du da allikevel nådd frem til meg, med dette bildet. Det kan jeg ikke si ja eller nei til nå.

Vel, jeg sitter igjen som et spørsmålstegn:)

mvh arild
Roger H.
Takker for kommentarer og interessant lesing om dette bildet. Jeg har ingen bruksanvisning på det så det får bli øyet som ser. Setter stor pris på kommentarene så langt.

Setter pris på de forskjellige synspunkter.


Torild H.
Brutalt, slående møte med eit andlets delvis formasjon.

Det eg tykkjer er vesentlig med bildet er feminine linjer og former på andlet i front og det maskuline preget andletet bak har, den breie panna. Videre utifrå det er fleire tolkninger mulige, litt av styrken ved bildet akkurat det, kanskje? Fint og at dei to anleta glir over i kvarandre.

Torild
Roger H.
Hei Torild.

Takker så mye for fin tolkning av bildet.
Avsluttet .
Du strekker det langt her. Et innhold en kan skrive flere sider om, eller ikke noe i det hele tatt, alt ut fra hva som dukker opp i eget hode ut fra et slikt motiv, eller fantasien som noen nevner før meg her. Ansikter? Kanskje det! Den styrken som måtte være i dette motivet ligger vel i det ubestemmelige og uklare innholdet som en ser, så kommer fantasien inn hvis den ”trigges” tilstrekkelig..
Roger H.
Takker for kommentar Kjell. Bra du så det uklare og ubestemmelige:)
Marit O.
Jeg vet ikke hva du har gjort her Roger,men du vekker min interese,dette er vanskelig og tolke!
Men absulut et bilde som man bare blir sittende og studere og ikke bli ferdig med!
Ser konturer av et ansikt,mye som gjør bilde for meg er kontrastene i bilde.Det gjør bilde spennende og bygger opp bilde ditt!
Når jeg ser bilde,tenker jeg på splitet persjonlighet!
Jeg blir ikke ferdig med dette bilde jeg Roger!
Et bilde jeg kommer til og se på manger ganger og da har lykkes med dette!!

Mvh Marit
Roger H.
Takker for interessant kommentar Marit. Bra du ikke blir ferdig med bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu