Å dra på Lopphavet er ikke bare spøk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Liv F. D.

God morgen Tove!
.....nei det er ingen spøk, Lopphavet er stort og svart og skummelt ut fra det vi ser over her. Med både Nepturn og Varulven med på lasten kan dette bli en spennende ferd :)
Kreativ fra din hånd igjen dette. Fine varme farger. God oppbygging av motiv i bildet. Liker også lyset inn.

Ha en kreativ dag!

mvh
Liv ")
Per Einar G.

Mayday-mayday, her var det mye rødt og rødt betyr fare. Det ser skummelt ut for kjerringa ute på lopphavet når skuta har tatt telling og er på veg ned med katt og mus.
Så er det da ikke det minste rart at skuta fikk slagside da flodhesten fra forrige bilde ble dytta i baken av poseidon og selvfølgelig som den flodhesten han er, så gikk han på rygg på det islagte dekket og sklei så fint inn i rekkverket i reneste shampo-stil så høyre fortanna havnet i det nyslipte skipdekket på styrbord side.

Mayday, Mayday!
Ikke er det lodde i Barentshavet heller sa de på VHF'en da vi ropte mayday? Lodde? Skuta er lekk og flodhesten har skylda! Ikke skyld på flodhestene....få ut snurpenoten og kall opp Matt Dillon han er den eneste som kan hjelpe nå!

Fytterakkern for et bilde...Mayday!

Mvh
Per E.
Solvår B.

Dette var et forferdelg sterkt bilde! Du klarte å få tatt bildet rett før skipet gikk ned. Eller gikk det "bare" på grunn og kan reddes?
Men det er klart - flodhest i båt er vel ikke noe sjøfolk har kunnskap om i dagens samfunn. Da var det bedre før i tiden. Man skulle nok lært litt av Noa og hvordan han håndterte sin ark.
Det blir spennende timer framover. Er både skip og flodhest på havets bunn?
Hjertesukk fra Solvår
Venche J.

Hva gjør kong Neptun? Prøver han å berge skuta, eller er han vred over lasten og prøver å senke den?
Ingen smule farvann i sikte og med Ask like om hjørnet gjelder det å få berget det som berges kan. Åhhhh, sterkt fra deg Tove. :)

Flotte farger og eventurlig bilde.
Wenche.
Odd E. k.

Naboene har påkostet drivdalskjerringa en storskjerm mens gubben sliter seg gjennom Folldal sentrum på damesykkelen med et monster på slep. Håper han ikke punkterer på veien. Halve våningshuset er nå i ruiner, men flodhesten Villfred gir seg ikke, han leter fortsatt etter den siste poteta som forsvant mellom beina på'n i den mørke kjelleren. Kjerringa har flyttet til vestenden av våningshuset som enda er i orden. Der sitter hun og storkoser seg med moskusfella i fanget og de blodsprengte åreknutleggene godt plantet oppe på skammelen. På storskjermen inne i storstua bivåner hun Storlars fra Gudbransdalen som har tatt seg turen ut på Lopphaver for å prøve fiskelykken sammen med katta Mons. Storlars er en storslegen kar på over 2,30 på strømpelesten og det går gjeterord om han han har løftet stormerra over hodet ute på beite en sommardag under slåttonna. Storlars har med seg et Webbkamera ute på feltet, der kjerringa kan overvære det hele på en storskjerm inne i stua. Hus sitter nå å slår seg på fanget, heier og roper. spytter snus og er i et storslaget hummør. Storlars stakkar, har kledd seg i rustnig etter at Marrokanere, Russere og Islendinger har tatt om kampen om stortorsken. Storlars gjør her reint bord med å skyve til grunne de store fiskebåtene som har gått til angrep. Drivdalskjerringa ler seg så skakk at hun reit ramler ut av godstolen og ned i kattsenga. Ho ho ha ha skriker hun, greier ikke å holde på vannet og blir blå i ansiktet. Inger slår Storlars griner hun av latter så honsterkatta på garden stryker under divanen.
Hvor skal dette ende vet ikke jeg, storlars greier seg nok, men verre med den blåfrosne innbitte gubben som tråkker på harde liver i den sterke kulden..

Hjjjep Tove!!
Hans-Jørgen H.

Du store Chinamann Tove!
Ingen tvil om at Marrokanere, Russere og Islendinger må ta til vettet når Storlars mobiliserer sitt mot og krefter, og tilogmed har tatt på sin fulle rustning. Torskefeltet vil han ha for seg sjøl. Overgår jo selveste Poseidon kjempen fra Gudbrandsdali.
Synes kattskinnet ligner styggelig på ei viss katte fra Elverummen. Ja, har han Gulliver først fått smaken på eventyr kan intet stoppe ham, og han kommer til å proppe i seg så mye torsk at han blir liggande i syv døgn foran peisen etterpå til fordøyelsesrestitusjon...Huttetu for en stank det vil bli i stuggu hennes Ann Kristin og han Kjell...
Et vilt og farvesprakende drama Tove.
Synes å skimte konturene av en flodhest oppi seilet på Marokanerskuta...Kan det væra bestemora hans Villfred?
Har på feelingen at her kan bli mer flodhestdrama utetter kvelden.....
Tyyrriiiinnn.
elin a.

Kjære jeremias.
Det er nok ikke bare Drivdalskjerringa som ler slik at hun ikke kan holde på vannet Odd. Med dine fortellerevner er det flere som får trent muskelen sin....
Så kommer Tyrin etterpå, da er slaget tapt.
lekkasjen er et faktum:(

Tove, et utrolig flott bilde igjen.
Nydelige farger og den effekten du bruker, den er utrolig flott.
elin
Håvard F.

Hmmm hva kommer opp av havet her tro... Spenning så det holder. God serie og spennende stil Tove :)
mvh
Håvard
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Ja, her er det liv :-)Morsom serie med utrolige kommentarer, "still going strong" :-)
Fine fargetoner i bildet.Bra komp. og godt lys. Savner litt glitteret fra "Siste nytt fra Drivdalen"..
Du har din egen stil.

Ha en fin kveld!
Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Ler meg skakk over odd og Tyrin`s fornøyelige historier under dette bildet:-))
Herlige fortellinger!!
Likte godt bildet ditt, både i former og fargetoner.

Inger Anne
Tove H.

Kan ikke annet enn å takke veldig mye hver og en av dere for kommentarer og fantastiske innspill... har ledd mer enn jeg har godt av... og blitt inspirert til å tørre å gå videre i eventyret... :-)
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu