~I parken~
Jeg har fått litt dilla på zoom og bevelser i opptaksøyeblikket.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 70-200 f/2,8
  • Blenderf/22
  • Lukker1/5 Ses
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Bra saker, her synes jeg bevegelsen funger, vet av egen erfaring det er lett å dra litt for hardt til. Nydelig bilde
ketil o.

Hei!
Et spesielt bilde. Fargemessig/lysmessig helt knall. Får en øyeblikkelig assosiasjon til "hekser". Vet ikke hvorfor. Muligens mye hår. Brua lager en brå overgang i fra det hvite,samtidig som det ballanserer bildet i mine øyne. Den sugerende effekten har sin misjon og trekker meg mot sentrum,dog mot min vilje. Liker helheten her.
Mvh:
ketil
Knut Georg F.

God effekt og fine farger. Tror jeg ville tryllet bort den ene personen, slik at fornemmelsen av to eksponeringer/lag blir mindre.
Mvh Knut
Marit O.

Hei Anne!
Første jeg tenkte på når jeg så dette bilde,er sinne krangel, mulig alt dette er over bare di kommer seg over brua!
Deilig effekt i bilde med flotte farger!
Spennende!

Mvh Marit
Anne U.

Tusen takk alle sammen for hyggelige tilbakemeldinger. Dette er kun ett bilde, ett lag, altså en eksponering, men forstår hvorfor det kan opplevels anderledes. Er litt usikker på utsnittet her, men av og til syns jeg midtstilling fungerer som i dette tilfellet :)

Mvh Anne
Duy P.

Flott effekt, fine farger og lys.
Virker som det noe som skjer, noe stort og spennende.

mvh duy
Inger-Lise S.

Fasinerende! Rålekkert bilde. Herlige farger. Ypperlig komposisjon. Siden det ikke er symmetri her, syns jeg midstillingen passer veldig godt.Fint lys.Annerledes bilde med en kledelig effekt. Jeg syns Knut er inne på noe vedr.å trylle bort den ene personen, men uten tvil et bilde jeg ville likt å ha på veggen i stort format. Fargene passer også....Men har desverre ikke plass, pga mange "dotten-bilder". Bilder trenger jo rom rundt seg. Men gratulerer med dette! Du har ellers mange bilder jeg liker godt.

Inger-Lise
Terje M.

Likte komposisjonen veldig godt. Flotte farger.
Enig med alle godord.

Mvh
TerjeM
Solvår B.

Jeg føler at jeg blir trukket inn i bildet - sugd inn i bildet i full fart. Spennende. Flotte farger. Et herlig annerledes bilde.
: ) Solvår
Christine K.

Alltid spenndende med slike bilder, en vet jo aldri på forhånd
hvordan det blir. Her ble det fine linjer. <og broen gjør at det blir mer ro i bilde enn uten.
Fine farger.
Hilsen Christine
Avsluttet .

Jeg har jo sett på bilde ved flere anledninger. Jeg har ikke så mye å tilføye, og det jeg har, er kun positivt dessverre:)

Første året etter jeg flyttet fra Ganddal til Bryne, hørte jeg ordet galfint her på Bryne, som da var et nytt og ukjent ord for meg:)
Jo, så galfint blir det.
Men kan jo ikke dy meg og må legge til at dette motivet passet særdeles bra til denne form for foto. Snøen gir en sånn flott blåtone, ja nærmere turkis, en farve som jeg liker veldig godt. Og sammen med det brune, ja, galfint hehe.

Få det opp på veggen i full fart!
mvh arild
Anne U.

Tusen takk Duy, Inger Lise, Terje, Solvår, Christine og Arild :)

Dette er faktisk ett bilde eg selv blir bare mer og mer glad i, så du skal se at det kommer opp på veggen Arild, for eg og syns det e galfint.. Hi hi hi

Mvh Anne
Tone A.

Hei Anne
Eg trudde at du hadde vore i Sandtangen, pga at det likna. Men så var det altså i Sandvedparken.
Uansett du har verkeleg fått dreisen på denne teknikken, som gir eit skikkeleg sug bakover. Her får ein verkeleg lyst å gå gå tur.
Trass midtstillinga og fungerar det godt med personen og den uskarpe pga rørsla. Pluss for friske grøntonar og bruntonar som gjentek seg i 3-delinga av bildet.Også personen har bruntona klede.Godt at det er nokre horisontale linjer som bryt med desse bølgande og suget bakover.
Flott jobba, helsing Tone
Tore A.

Heftig effekt,og bra bilde.
Anne U.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger Tone og Tore. Mvh Anne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu