In the fog
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kyrre M.
Sjeldent å se så til de grader low key her inne. Utfordrende med så få elementer, tegningene i det mørke fjellpartiet balanserer mot bakgrunnen og jeg aner en lysstripe under fuglen som letter noe på alt det dystre.
Fuglen framstår liten, men tror bildet ville endret mye karakter dersom den var veldig framtredende. At den er skarp mot alt det myke rettferdigjør muligens størrelsen.
Kreativt uttrykk, du ga meg noen ideer..likte dette. mvh Kyrre.
Roy Helge R.
Mitt inntrykk er motsatt. Dette blir så "lowkey" at det havner ut i det absurde.

Vel - når jeg flyttet bildet over på en annen skjerm så kunne jeg i alle fall begynne å skimte at det faktisk var tre ulike skygger av grått og ikke bare svart og litt mindre svart. Men jeg kan likevel ikke forstå attraksjonen i denne måten å presentere bildet på.
Kyrre M.
Hei Roy
Dette illustrerer for meg hvor krevende det er å presentere bilder på nettet, generelt. Bildet framstår for meg som en minimalisme i uttrykk, som jeg kjenner igjen fra en lokal kunstmaler ved navn Ørnulf Opdahl. Jeg har ingen problemer med å relatere denne minimalismen til det sparsomme lyset vi opplever i fjordene på sunnmøre i møkkavær.
mvh Kyrre
Kim M.
Takk for tilbakemeldingene. Respekterer begge synspunkt. Det skal vel sies at dette bilde er noe veldig personlig ift sted, stemning og følelser. Jeg håpte at jeg skulle klare å vise de gjennom dette bilde, men det er nå engang slik at man ikke kan treffe alle. Jeg tror ikke dette alltid har noe med bilde i seg selv å gjøre mtp kvalitet, utsnitt, etc, men hvilke rereferansepunkt den som ser har.

Stedet er Bremanger, og meg i båten rett under Hornelen på jakt etter storfisken i skatestraumen en veldig grå dag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu