Det var en gang....Hønefoss krk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-28 19:22:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Et flott bilde av noe som engang var....kondulerer til dere Hønefossinger for tapet.

mvh Ulv
Marius N.
Hei
Fint til å dokumentere brannen i Hønefoss og kunne hvert brukt i en repotasje.
Som et fotografi alene synes ikke jeg dette holder mål. Bildet fremstår som litt rotete og komposisjonen virker lite gjennomtenkt, i hvertfall ikke så veldig spennende. Lurer også på om gravstøttene er skeve eller om bildet bør rettes opp etter gravstøttene. Litt undereksponert, snøen er litt grå.
Dette funket ikke helt for meg.
mvh Marius
Inger-Lise S.
Et meget godt bilde. Topp dokumentasjon og komposisjon.Rykende ruiner og gravstøtter...Et sterkt bilde som taler for seg selv.Rot ja, men jeg ville ikke ventet orden i en slik dramatikk.
Jeg vil tro at snøen nødvendigvis har tatt farge av røyken fra brannen...

Inger-Lise
Anders G.
et godt dokumentarisk bilde. Det har skjedd noe rart i behandlinga av snøen i forgrunnen. Se f.eks overgangen mellom snø og busken ved gravsteinen nede til høyre. Lyset faller også litt rart og det ser ut som om gravsteinene er klippet inn foran brannruinene.
ketil g.
Takk for mange fine kommentarer. Snøen er som Marius nevner gjort mørkere en orginalt. Dette for å gi mer liv til snøen.

Ellers er alt på plass slik det var når bildet ble tatt, med unntak av toppen på en gravstein midt på nedre del av bildet.

Burde gjort jobben med snøen litt grundigere ser jeg.
Prøver med ny versjon.

ketil
Odd Tore S.
En stor tragedie, og et bilde som overbringer det inntrykket på en overbevisende måte.
Det er navn på personer som jeg kjente på gravstene, og min familie og jeg har mange minner fra kirken.
Røyk, istapper, forkrøblete takplater som bakgrunn for gravsteiner gir en dyster symbolikk om forgjengelig og bestående. Jeg er spent på hvordan det gikk med graven til mine foreldre, som ligger rett ved inngangen.
Ikke mye ren bildekritikk å få her. Om bildekritikk hadde vært kommentaren min, hadde bildet ikke rørt meg. Men det gjorde det.
Odd Tore
ketil g.
Hei Odd Tore!
Det er sterkt det du skriver og jeg kjenner meg igjen i det du nevner da jeg "besøkte" kirka dagen etter tragedien. Mange mennesker som gav kirka en "avskjed" og ruinene som snakket sitt tydelige språk.

ketil
Odd E. k.
Et meget godt dokumentert bilde der du fint har fått frem den triste stemningen i den sønderbrendte kirken, røyken som enda ikke har lagt seg og gravstøttene som venter på at en ny kirke skal gjenoppbygges.

Mvh

Odd E.
ketil g.
Tusen takk for kommentarene. Det var et gripende øyeblikk.

ketil
Avsluttet .
Personlig kan jeg ikkje kondulere som en etterfulger av kirkebrann. Men tittelen slår meg også godt når jeg ser på istappene i bildet. Og uten dem hadde jeg hatt null interesse for bildet. Men "hønefoss kirke" burde vært fjernet fra tittelen. Ettersom jeg mener at det er rimtussens tid som en gang var, og er godt på vei tilbake.

Bildemessig elsker jeg blåtonene i bildet, som framhever en kald, men alikavell lykkelig følelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu