Forbigått
Matt 20,16 Slik skal de siste bli de første, og de første de siste.»

Da er det ikke så ille å bli forbigått
Bildet inngår i albumet Hønefoss - Bilder fra Hønefoss
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447635} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erland P.
Hej
Har bare og sige smukt vinter billede
Hilsen
erland
ketil g.
Morsomt bilde/tittel. Et av få bilder der tittelen har stor betydning for bildet. Ser også en kontrast i bildet der omgivelsene egentlig skulle ha omkranset en fjøsnisse. Men her kommer det moderne samfunn inn med syntetisk mote og farge.
Et "vanlig" men spesiellt bilde med rom for mange tolkinger.

ketil

Odd Tore S.
Ja, det er nok slik man etterhvert føler seg i løypa. Kondomdressene farer forbi, men får de samme naturopplevelse vi mer langsomme gjør? Særlig de av oss som attpå til drar på kamera og vasser i løssnø til knærene?
Fint bilde, hvor knallrødt understreker fart og dynamikk hos de raske, mens den langsomme er mer dempet både i farger og i stil.
Men dette blir vel å dra Hønefoss litt langt? Jeg ville heller sagt Ringkollen, kanskje myrene før Kolltjern?
Jeg har et bilde med samme tema, men forskjellig utførelse, på Skiforeningens hjemmeside, og diverse andre fra Krokskogen også. Om du går inn på Føremeldingen, søk i Markadatabasen, kategori Bilder og skriver "Rughaug" kan du manøvrere deg videre fra bilde 11323 og fotograf.
Odd Tore
Helge L.
været og føret har gitt deg en nydelig bakgrunn for dette bildet. Jeg liker ideen og budskapet du vil formidle med dette bildet, men jeg savner det lille ekstra i gjennomføringen; jeg kunne ønsket meg ett litt mer spennende perspektiv, det hadde ikke behøvd å være mer avansert enn om du hadde bøyd deg ned og tatt bildet fra en halvmeter lavere eller noe, eller kanskje du kunne vært på siden og brukt litt bevegelsesuskarphet for å understreke hastighetsforskjellen.

Dessuten ett lite småpirk som ikke er kjempeviktig for bildet, men som likevel undergraver budskapet ditt til en viss grad: skiteknikken, og til dels også utstyr og bekledning på de to rødkledde antyder jo at det ikke er superraske løpere som er avbildet - jeg kjenner ikke utfartsterrenget rundt Hønefoss, men en skulle jo tro at det før eller siden dukker opp en og annen aktiv løper på en flott dag som denne?
Håvard F.
Fargerikt og bra. God driv i bildet, samt komposisjon. Liker de sterke fargene mot snølandskapet. Flott foto
mvh
Håvard
Avsluttet .
Rødt mot hvitt...her virkelig flott, likte komposisjonen,dybden,skarpheten, og den lille bevegelsen i stavene der bak, nydelig utført dette!

mvh Ulv
Inger-Lise S.
Hei!
Et herlig vintermotiv, friskt og forlokkende! Man får straks lyst til å legge ut på skitur...
Meget god komposisjon. Det røde er virkelig vakkert mot den hvite sneen.
Du dokumenterer her en av vinterens gode sider på en ypperlig måte. Teknisk godt.

Inger-Lise
Lars-Anders M.
Takk for kritikken.
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu