Hva er det som får drivdalsgubben til å bråstoppe? Grøss og gru, er det rommen som har gått ham til hodet... eller er det noen som sperrer veien.... Flodhestmamma fulgte hakk i hæl, ikke engang smultringene i Eventyrskogen kunne holde henne fra å forfølge gubben ....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Turid L.

Dette bildet likte jeg både når det gjelder fargene og siluttene.
Tenk deg dette i stort på en vegg. Kjempetøft.

mvh Turid
Venche J.

Her blir jeg helt satt ut Tove.
Jeg har ikke så godt av å le i dag, så jeg holder igjen så godt jeg kan.
Det sies jo at en god latter forlenger livet, men i dag føles det som om det forkortes (mørbankede ribbein etter kiropraktorbesøk).
Herlig bilde.
Wenche.
Per Einar G.

He,he,he gubevarres for en oppbremsing, der fòr drivdalsgubben over styret gitt så alle nakkehårene reiste seg, ikkje har gubben hjelm heller så jeg frykter at ambulanse må tilkalles.

Hvordan dette ender, ikke vet jeg!

Knall bidrag!!! :) :)

Mvh
Per E.
Isidoros P.

Bra tenkt og flott laget..historien i fantasi verden forsetter ..farger og siluettene veldig vellyket.
isidoros
Hans-Jørgen H.

Nei å nei Tove....
Sykkeln steiler og slår kollbøtte på den hompete skogsbilveien. Den rombefengte Gubben blir kasta av og kan så vidt skimtes under et svært og loddent dyr. Sammenstøtet er så kraftig at gubben punkterer nasan mot sykkelstyret, flerrer brokebaken og gebisset flyr langt inni heite granskauen og lander oppå en smultring.
Det har nemlig blitt sett ulv de siste dagan ikke langt fra Eventyrskogen(Siljan)og nå har gubben og ulven kræsja. Ulven steiler au av skrekk og gir fra seg dype ul og knurr som kan høres like opp til Ekornskogen hans Odd.
Flodhestmor blir så forfjamsa at hun et øyeblikk helt glemmer den arme gubben som ligger med punktert nese i pukken.
Du store...hva skjer så....vil hu flodhestmor og ulven kjempe om offeret....Vil dettane bli Drivdalsgubbens skjebne???
Og hjemme i Drivdalskåken sitter kjærringa foran den digre web-skjermen, spytter snus, og innhalerer pultost på larveføtter anno 1960. Hu switcher desperat mellom Stor Lars sine meritter på Lopphavet og gubbens ensomme kamp nedi Eventyrskogen....
Nå synes jeg inderlig synd på gubben. Hva galt harn gjort arme mann som skal få slike prøvelser i hypofysestilken...Vil han noengang få oppreisning for tort og svie?
Knakande spennende eventyrbilde der det gnistrer i farver og energi.
Tyyriiihilsen.
Solvår B.

Det er ikke lett å si noe fornuftig midt i dette voldsomme dramaet. Det som gleder meg, er at flodhestmor ikke ser ut til å være hemmet av den meget voldsomt sterke gulsotten. Gulere gulsott enn Tyrin dokumenterte, skal man vel lete lenge etter.
Og nå kommer det ULV inn i bildet. Jeg sier klart ifra med en gang. Ulv er ikke min sak, det er ikke mitt forskningsprosjekt. Jeg holder meg til de søte små flodhestene. Det er nok å ta fatt i på det feltet, og vi har jo satt oss en kort tidsfrist - 2023.
Jeg er imponert over hvor solid denne sykkelen er. Den ser helt fin ut etter dette grusomme sammenstøtet. Må være en eksepsjonell god årgang, den sykkelen.
Jeg er også imponert over dine bilder,Tove. Jeg vet ikke hvilken teknikk du bruker, men regner med at det ligger ganske mye arbeid bak hvert gnistrende fargesprakende eventyrbilde. Takk for titten her jeg smiler fra øre til øre!
: ) Solvår
Inger-Lise S.

Auda!
Lekre fargenyanser, lite lekker situasjon. Her må det da bli kraniebrudd!Vel hva angår Drivdalsgubbens skalle, er det ikke godt å si..Og bevares for noen nakkehår!Eller er det ulven jeg leser om som har tørnet sammen med gubben? Vil tro fortsettelse følger.
Lurer på hva det lilla nede i venstre hjørne er, men her teller eventyret og stilen er din alene!
Fantasien din er utrolig!

Inger-Lise:)
Dirk R.

hei Tove ,henger ikke helt med på drivdalsgubbens eventyr... se bilde som et bilde, og det er spesiell men flott.
fargene og figurer som en kan interpretere in hva som helst er flott.
hilsen dirk
Håvard F.

Flodehest og gubbe, og vogn på tverka.. Hmmm ikke bra.... Her kan man spille på din historie videre :)

Bildet og kreativiteten din i serien liker jeg Tove :)
mvh
Håvard
Liv F. D.

Et herlig sammensurium av flodhest og Drivdalsgubbe ;)
Liker det jeg ser. Kreativt. Morsomt å følge disse historiene.
Synes du har funnet en fin etterbehandling på disse bildene. Fine glødende farger.

mvh
Liv ")
Odd E. k.

Du store alpakka Tove.
Forstår godt at ulven også var interessert i brunstlukta fra flodhest Villfred som har satt seg så fast i frakken til drivdalsgubben. Ulven er strategisk og har lagt seg midt i den hålkete veibanen, gubben, så nærsynt som han har blitt etter gulsotanfallet og som har smittet over på den nesten blinde flodhestmoren, så måtte dette gå galt. Gubben kjørte over Alfaulven, stupte over styret som Tyri sier og slo haka i den harde veibanen så gebisset havnet i kjeften på flodhestmor. Ulven så slu som den er, nappet drivdalsgubben i buksebaken foran nesen på flodhestmor. Ulven springer nå langsmed veibanen med den skrikende og skrale drivdalsgubben i kjeften med flodhestmor hakk i hæl. Drivdalskjerringa bruker å sjekke været rundt omkring i landet ved å bruk av de lokale Webkameraene som er oppsatt rundtomkring i kommunene. Ved kommunehuset nede i Elverum sentrum kan hun til forferdelse se mora til villfred springe rundt i et stort glis med gebisset til drivdalsgubben i kjeften. Foran kan hun se den tannlause magre gubben i den lange frakken, sveive med armer og bein i ulvekjeften. Drivdalskjerringa slår seg til panna, snubler i pisspotta til gubben og ramler opp i mjøldallen atmed jutulovnen. Hvor skal dette ende skriker hun, sveiver med stakken, vifter med beina som om hele kåken skulle blitt neddynket av et 100 kilos pulverapparat som hadde gått amok.
Huttemetu Tove, jorden står ikke til påske og makan til bilde skal en lete lenge etter!!!

Mvh

Odd E.
Odd E. k.

Har noen sett drivdalsgubben på sin ferd gjennom Elverum sentrum, Ann Kristin, nå må du trekke opp gardinene og se mot trappa, mulig drivdalsgubben har sluppet fri og er på tur ned i den låste kjelleren.Han er dårlig til å forklare situasjonen, siden han er gjennomfrossen og tannlaus....hvor skal dette ende..

Mvh

Odd E.
Eli S.

For en fantasi dere har alle sammen.
Følger med fra sidelinja og ler meg skakk av og til.
Sier som Odd E. over her.... hvor skal dette ende?
Flott serie og historie du serverer oss, Tove :-) :-)
Mvh Eli
Tove H.

1000 hjertelig takk for levende innspill og flotte kommentarer...glad dere tok dere tid til å ta med dere dette dramatiske kapittelet i eventyret.
:-)) Tove
elin a.

Gir meg ende over.
For en fantasi. Herlig lesing.
Nå orker jeg ikke le mer, tårene fosser og.

Bildet, du er dyktig.
elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu