...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Børre Eirik H.

Vakkert bilde med nydelige hudtoner og god skarphet! Liker utsnittet!
Kristine S.

Nok et nydelig portrett, og flott modell. Sammenligner med ditt forrige, som jeg nesten liker bedre. Syns skulderen får litt spesielle fargetoner.. Men, et veldig godt portrett=)
mvh kristine
Steinar Ø.

Hei Camilla!
Nydelig bilde av en meget pen modell. Liker utsnitt, god skarphet og farger, men ser litt på modellens høyre skulder? Her er det noe rart med fargene, nærmest blågrønn.. Utenom dette, meget flott jobbet. : )

Mvh.
Steinar
Camilla S.

Takker for svar dere.. :) Jeg hadde nok tjent med litt mindre blenderåpning her for og også få skuldrene skarpe.. tror ikke fargeforskjellen hadde kommet frem da.. Så desverre ikke dette før nå.. :)
Erik L.

Hei, nydelig modell og utsnitt. Synes du har utmerket fokus og dybdeskarphet. Ingen grunn til å endre på det :)
Som de andre reagerer jeg på skulderen. Jeg prøver på en forklaring: Det spørs hva som belyser fra venstre, er det naturlig lys fra et vindu? Skulderen blir mest belyst av lyset fra venstre, mens hår og kinn blir belyst av lyset fra høyre. Hvis du skal ha naturlige hudtoner i hele bildet, må de to lyskildene ha lik fargekarakter. Men prøv å justere hvitbalansen litt varmere. Tror det kan bli bedre, selv om du kanskje ikke blir helt kvitt grønnskjæret.

mvh Erik
Camilla S.

Takker for råd Erik.. :) Jeg kan prøve og dra ned grønt på saturation i Hue/saturation. Eventuelt jobbe i lag og fjerne det meg en myk clone stamp.. jeg skal titte litt på det en dag jeg ikke er fullt så trett i øynene som i dag.. ;) Lyskildene er like.. Softbokse som du sier fra venstre og høyre. Med lik styrke og 6400 kelvin på begge.. :)
Camilla S.

Beklager.. 5400 Kelvin skulle det stå.. Om jeg ikke husker helt feil her..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu