Vinter på Sele
Bildet er tatt på Sele, snøbelagt gjerdepåle med Feistein fyr i bakgrunnen
Selv om forgrunnen kunne været noe skarpere liker jeg stemmningen i bildet.
Bildet inngår i albumet Jærlandskap - Mine fineste bilder fra Jæren
Utstyr
  • nikon D40x
  • nikon DX 18-55
  • Blenderf/5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449429} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Magne S.

Hei! Likte bildet godt! Som du er inne på mangler det litt på skarpheten i forgrunnen, så du kunne med fordel ha valgt en midre blenderåpning enn f/5. Du har i alle fall mer å gå på siden lukkertiden er såpass rask. Synes også forgrunnen fremstår som noe rotete. Ellers synes jeg at du får frem en god dybde med mye dynamikk. Liker i grunnen blåskjæret i snøen, men det kunne vært interessant å se en annen versjon med hvitere snø. Horisonten er vel forresten en smule skjev?
Hilsen Magne
Cato B.

Hei Magne
Takk for konstruktiv tilbakemelding. Bildet ble tatt i auto, men som du sier burde jeg ha tatt det med mindre blenderåpning. Jeg skal som du fåreslår prøve å justere snøfargen og beskjære bildet noe for å få et renere bilde. Jeg har ofte fotoapparatet med meg på denne strekkningen fra Sele til Hellestø, og har tatt flere bilder av de samme motivene. Det som er så spennende er at lys og farger forandrer seg hvær gang, men jeg må bli flinkere til å justere innstillingene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu