skygger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ivan H.
Hei,

Ja, ser helt klart motivet med bildet. Skygger i snø er spennende, særlig sammen med lav sol.

Jeg er usikker på dette, Tommy. Vanskelig å finne grunner til at dette ikke helt fungerer, slik jeg ser det. Men skal prøve å forklare..
Jeg føler det blir for statisk. Du har i topp en nesten rett linje. Vi ser noe bak, kvister snø og mere skygger. Jeg ville rendyrket toppen enda mer. Samtidig er jeg litt usikker på den linjen. Burde den være enda mer diagonal? Eller kunne den kanskje vært helt horisontal? For å få en rett vinkel til stammen som er lengst fremme. Hvis du hadde rettet den opp, ville du fått den mest fremtredende skyggen mer diagonal.
Kanskje det ville gitt mer dynamikk?
Du ville da også fått en strammere forankring i topp.

En annen ting er at jeg tror motivet ville passet bedre i s/h, eller monokrom. Tror også jeg ville prøvd meg med hardere kontraster, men ikke så mye at du mister informasjon i høylys og de mørkeste partiene.

.
.
. Ivan .
Øyvind H.
jeg ser tankegangen, men teknikken svikter. "horisonten er skjev, dybdeskarphet/skarphet funker ikke, skyggene er ikke spennende nok. Ut å prøv igjen.
tommy l.
Takk for komm.
Ivan,takk til deg for utfylllende kritikk!Jeg har også konvertert til s/h, gjordeseg litt bedre det..
Når det gjelder bakgrunn så var det altfor mye buskas der. Du har noen fine poenger..
Øyvind:Den Skjeve horisonten er elvebredden som går opp mot høyre!Den er der med vilje.

Mvh Tommy
Øyvind H.
Bildet funker bedre som thumbnail:) Det skulle ha vert himmel bak trærne og muligens så hadde bildet tjent på å blurre snøen og så fjernet alt rask som ligger i snøen. Jeg kan ikke se at det er en elvebredd og derfor funker ikke den skjeve horisonten for meg. En må prøve å glemme situasjonen en tok det i, bildet skal stå stødig helt alene.
tommy l.
Hei. Enig at thumbnailen er best:) Dette bilde er eksprimentelt. Bildene skal selvfølgelig stå Stødig alene! Formulerte meg litt klønete i forrige innlegg! Jeg benyttet meg av den skjeve elvebredden for å få til en diagonal i bildet i håp om å skape ltt spenning i komp. Er heller ikke all verdens fornøyd men; nå er det da lagt ut..

Mvh Tommy
Øyvind H.
med nærmere ettertanke så liker jeg kanskje den skjeve horisonten og^^
Inger-Lise S.
Enkelt og elegant! Fin bruk av lys og skygge. Så enkelt kan det gjøres:)
Jeg har stor sans for komposisjonen du har valgt, spesielt den store forgrunnen. Du har unngått symmetri, det er bra etter min smak. Den skjeve horisonten syns jeg er viktig her.
Jeg liker dette godt.

Hilsen Inger-Lise
tommy l.
Tusen takk for din kommentar,Inger-Lise! Meget hyggelig lesning:)


Mvh Tommy L
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu