The fuckedness
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Geir A. G.
Føler at jeg kaster meg ut på skikkelig dypt vann når jeg prøver å kommentere dette, og attpåtil som førstemann! :-)

Det er jo på en måte et motbydelig bilde, som jeg oppfatter som det mørkeste mørke og ganske humoristisk på samme tid. Det siste både p.g.a. den morsomme tittelen og det nærmest parodisk makabre. Meningen bak bildet skal jeg overhodet ikke våge meg på å prøve å tolke...

Fantastisk fantasi, kreativitet og håndverk! Både dette og de andre bildene dine skiller seg jo kraftig ut fra alt annet man kan se både her på Foto.no og ellers. (Uten at jeg skal påstå å ha sett så fryktelig mye i forhold til hva mange andre har gjort da rikignok.) Det kunne aldri ha falt meg inn å prøve å lage noe i nærheten av dette, men jeg synes det er fasinerende likevel.
Avsluttet .
Erlend, håper du ikke tar dette ille opp, men å komme med en konstruktiv kritikk av dine bilder, blir som å begrunne et Dali bilde....nøyer meg med å si at for meg er det en stor visuell opplevelse, din "morbide surrealisme" er fotokunst på et meget høyt nivå.

mvh Ulv
Erlend M.
Takk for kommentarene. Men tar gjerne noen kritiske bemerkninger også..
Ivan H.
Hei,

Tror jeg ser sammenhengen mellom motiv og tittelen The fuckedness. Tenker at kverna er en slaks fallos, men etter dette kan fantasien dra dette i mange retninger. Jeg ser av linken til bildet på din hjemmeside at du fremhever detaljer i egne bilder. Jeg kan tenke meg at dette kommer til sin fuller rett i stort format på en vegg.

Kritikk; her har du gjentagelse og dybde. Samme person, men forskjellig uttrykk. De kommer flygende mot meg med alle sine fornøyde uttrykk (forskjellige sådan). Tegnes som den fremste gir, er jeg usikker på hva skal bety.

Lyset; jeg opplever at lyset kommer fra begge sider her, da du har lys som kommer inn fra høyre på den fremste, fra venste på armen og gjennskin på venstre side på kverna bak. Der er litt gjenskin i gørret, men det mangler litt på gørret som kommer ut av kverna til han uten hender (lengst til høyre).

Utsnitt; fungerer bra synes jeg, der du har en gjentagelse. Blikket følger lett bakover og ender opp på den bakerste. Her er det viktig for dynamikken at du har plassert nr2 til høyre i bildeflaten. Derimot er jeg litt usikker på bunnen, der du har kuttet litt av gørret. Kanskje du kunne avsluttet med luft mellom gørr og rammen, mens du forstsatt har avkuttet kvern i bunn.

Bildet er godt laget, som alle andre bildene dine, Erlend. Fasinerende hva man kan få til.
Man kan utfolde seg fritt innenfor fatasiens grenser (hvis det finnes grenser). Det er det jeg også prøver på sett og vis med mine bilder, men med begrensninger. Og på en litt annen måte.

Kan forstå at bildet er vanskelig å kritisere, men har prøvd å plukke det litt fra hverandre og kommen med det jeg har noe kunnskap om. Du får no se om der er noe du kan ta med deg videre.

.
.
. Ivan .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu