Vinterfugl 3
Bildet inngår i albumet Eksperimenter - Man må vel våge å feile og "bryte regler" for å komme lenger?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bent U.
Jeg er ingen ekspert, men våger meg på en kommentar. Liker ikke at vingene klippes på denne måten. Videre synes jeg eksponeringen blir litt for lys etter min smak, selv for det uttrykket du prøver å skape. Ellers er dine fuglebilder noe særegent - en signatur liksom. Eksperimentering som dette har jeg stor respekt for. Bra. Mvh Bent
Ann F.
Ekspert eller ikke betyr intet for meg. Jeg ønsker meg kommentarer fra alle som tar seg tid til å vudere mine bilder.
Takk for din tilbakemelding - den er like verdifull for meg som alle andres.
Var selv litt i tvil om beskjæringen mht vingene.
Lysheten er jeg selv førnøyd med ut fra hva jeg ønsket at bildet skulle gi av inntrykk. Forventer ikke at alle er enige, men setter pris på andres meninger.

Mvh Ann
Kyrre M.
Bruk av high key på slike motiver fungerer ofte veldig bra for min del. Også her. Diagonalen som vingene skaper forsterkes av den mørke feltet på oversiden, liker spesielt godt mønsteret her. Hodet framstår skarpt og i en vinkel som følger bevegelsen ellers. At hodet er skarpt er viktig for meg, dette skaper et naturlig fokuspunkt for øyet. At det er såpass med luft under fuglen gir inntrykk av høyde.
Dersom du har mer vinger å ta av ville jeg prøvd å skråstille fuglen noe mer. Slik at hodet blir tilnærmet vinkelrett i ramma. Dette tror jeg kan gi enda mer dynamikk til bildet. Dersom du ikke har mer vinger å ta av kan det bli vel mye av vår høyre vinge som går tapt i en slik versjon. Dette er kun min mening, heller ingen ekspert :-) mvh Kyrre
Tom A. T.
Artig variant av fuglefoto dette og sammen med de to foregående utgjør de en fin serie. At vingene tangerer kantene syntes jeg skaper en fin spenning og den lille skråstillingen er nok til å gi en diagonal følelse i komposisjonen. At du har valgt å plassere fuglen høyt i bildeflaten er kanskje litt trygt og traust, men jeg syntes det fungerer her. At hodet på fuglen peker litt mot siden syntes jeg utgjør det lille "uromomentet" som skal til for å unngå at bildet blir oppfattet som statisk. Ikke mye konstruktive forslag til forbedring fra min side her. Du får heller henge det på veggen som det er ;o)..
mvh Tom T
Odd Tore S.
Det første jeg tenkte på da jeg så dette bildet var en spesiell versjon av Spitfire, hvor de kuttet de vanligvis elliptiske og meget elegante vingene for å lage et fly som var bedre egnet til nærstrid.
Det var ikke helt vellykket.
Fremstillingen av fuglen synes jeg ble bra her. Kanskje har jeg vent meg til stilen din!
Men jeg ville skråstilt fuglen slik at blikket gikk rett nedover, og ikke kuttet vingene. Det ville gitt mer dynamikk til bildet, og måker har ganske stilige vinger!
Odd Tore
Ann F.
Takk for innspill.

Har jobbet mer med bildet i ettertid, mer high-key i den lyse tredjedelen av toneomganget, en svak mørkning av midterste del og redusert det blå. Skal vurdere en liten vridning som foreslått av OTS, husker ikke helt originalopptaket i farten, om det er mer å gå på mht vingene.

Og ja, det stemmer at jeg jobber med en serie, har også en del opptak jeg ikke en gang har startet på. Målet er utskrifter i A3 på matt helhvitt papir med struktur.

Mvh Ann

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu