Vi lengter etter vår
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449775} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Zett Alexzander E.

Med dette bildet ønsker jeg å formidle en lengsel etter vår med sol og varme. De to benkene står der og det er tydelig at de ikke har vært brukt på lenge. Når våren kommer vil det sitte mennesker der og nyte roen som man ofte finner når man sitter på en benk ved en elv. Om våren kommer det ofte masse ender og finner sin føde i elven. Sist det satt noen på denne benken var det kanskje to par, nyforelsket og nøt roen, stillheten og gleden ved å være 2x2. Til våren er det kanskje 2x2 +2 :-)
Tove H.

Fine vinterbetraktinger. Nå sitter det to snøvesener der... men snart må de gi plass til noen som tåler og liker sol og varme. Enkelt og talende. Zett! Vinteren er nå vakker, så lenge den er hvit, og som her...med vare, fine nyanser. Stolene får stå der og gape en stund til, de er også bra plassert i bildet.
Hilsen Tove
Bjørn Christian E.

Morsomt, hadde samme idèen for 2-3 år siden, men her traff du langt bedre med lyssettingen enn hva jeg gjorde, fin plassering av stolene.
Tone A.

Desse to benkane med sine dyner av snø mest skrik etter vår.Flott lys som får fram gode detaljar i dei bruntona benkane,og som gir kontrast til all snøen. Pirket er at det er litt lite detaljar i snøen på den fremste benken, og eit lite kutt øverst ca 2cm ville ha fjerna dei grøntona felta.
Elles er dei nedsnødde benkane flott plasert med den bua haugen bak som gjentek linjene til benkane.
På den bakerste benken ligg eit lokk og litt snøe har ramla ned, noko som gir litt liv til bildet saman med nokre nedsnødde spor.
Men elles eit bilde som står til tittelen, og med gode kontrastar.
:) Tone
Zett Alexzander E.

Takk for fine tilbakemeldinger. Ser det du nevner Tone, får se om jeg får fikset på det. Mye man kan gjøre med raw filer :-Z
Eva Marie P.

Lekker komp Zett.
Enig vedrørende kutt, gir et renere utrykk.
Bra symbolikk du formilder her,
dei står å lengter etter sol og varme, blomster og strå som fletter seg oppetter bena deres. Duggvåte seter om morgenen, som tørker fort når sola kommer.
Forelskede par og unger som spiser is, småfugler som hopper opp på dei og snapper opp smuler.
En gammel mann som setter seg for å hvile, mens han smugkikker bort på det nyforelskede paret og mimrer tilbake i tid. Da han var ung og forelsket...
Ja du ser, alt bildet ditt gir meg, kunne fortsatt i endeligheter. Takk for opplevelsen.
-epl
Zett Alexzander E.

Så bra at du likte bildet Eva. Det er rart med det hvordan tanker og følelser kan følge det man opplever og gjennskaper i form av et bilde, noe du er veldig flink til, er nok litt smittet av dine :-Z
Inger Anne Maritsdotter V.

Et uttrykksfullt bilde som utstråler veldig en ensomhet, og lengsel etter våren.
En veldig god formidling her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu