Motlys
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449919} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut Georg F.
Et lekkert bilde med grafisk preg. Enkle element som gir stor ro. Tofotingen som fryktløst krysser sporet av firehjulingen demonstrerer hvem som egentlig hører hjemme her i naturen.
Mvh Knut
Odd Tore S.
Motlys og store kontraster.
Fin linjeføring, og artig med poden(?) som krysser sporene.
Men etter min mening er snøen langs sporene altfor mørk. Skulle tro at det var langs en sterkt trafikkert og saltet asfaltvei, og det er det definitivt ikke.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger. Snøen rundt sporene var slik i motlyset. Hvofor vet jeg ikke. Sett fra en annen vinkel, ser snøen rundt sporene helt normal ut, og skiller seg ikke fra resten. Et merkelig fenomen. En grunn kan jo være at snøkornene her har en annen størrelse en kornene rundt, og derfor reflekterer lyset på en annen måte. Histogrammet er ganske optimalt, og bildet gjengir det jeg så.

StigB
Odd Tore S.
Ja, snø er ikke entydig, særlig ikke om den er grovkornet eller at kornene har en annen retning enn overflaten ellers, men i dette tilfellet ville jeg prøvd å lysne den selektivt slik at den så noe mer "normal" ut. Det burde være mulig med litt vekselvirkning mellom farger og s/h (antar at det bare er blåtoner i den mørke delen av snøen).
Men det er ditt valg og min oppfatning.
Odd Tore
Christer Hoel O.
Flotte kontraster med personen fint plassert i krysningspunktet. Godt sett og komponert, samtidig som variasjonen av gråtoner er prima.
Christer
Odd Tore S.
Jeg har sjekket litt i Skiforeningens Markadatabase, og fant der et bilde med samme type snø som du har. Det var tatt en grå dag, og ganske kraftig undereksponert. Men snøen, i farger, så ut slik som du har presentert den.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu