Vakkert vintervær - Kapp
Mange ut av disse bildene som går igjen om vintern her på Foto.no er vinterkledd norsk innlandslandskap. Jeg har prøvd å tenke meg litt om før jeg la ut dette bildet. Det var en nydelig tur idag 10-12 km sør for Gjøvik. Er litt interessert i å høre andres meninger om det blir en klisje å legge ut landskapsbilder med snø på trærne og sol. Jeg er litt usikker om det blir for mye av det gode eller om bildene fortjener å vises. Det er uten tvil vakkert å bevege seg i landskapet men det er spørs om det ikke blir innholdsløst i et bilde. Hva mener dere? Gjerne kommenter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Hilda Hol E.

Hei Agnor.

Et rolig, vinterlig landskapsbilde.
Et lagpålagbilde, med forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn som gir bra dybde. Forgrunnen kunne blitt mer spennende, med for eks. et skispor innover.
Liker ikke helt de stolpene i den ellers fine naturen.

Jeg tror du selv er inne på noe vesentlig.
Den fine turen din farger kanskje bildet vel positivt, mens betrakteren, som ikke har vært på turen, syns at dette ikke var spesielt, men kanskje heller litt kjedelig.
Selv ville jeg ha beskjært bildet i toppen, ned til den svake skyen til høyre. Ville også ha beskjært i høyre side bortimot husene til høyre.
Jeg tenker sånn: Det som ikke gir noe vesentlig for bildeuttrykket, får ikke lov å være med.
Jeg savner noe å hvile blikket i. Hadde husa, som vi bare ser taket på, vært i "helfigur" og med en knall farge, for eks rødt, ville det blitt mer spenning i bildet.

Vel, det var noen tanker fra meg, men vi ser jo ting forskjellig.

Ha ei fin helg.

mvh Hilda.
Agnor B.

Hei, og takk for en god og konstruktiv kommentar. Det er slik at når jeg leser det du skriver, så ser jeg at det også er sånn som du sier. Selve det tekniske er på plass, med eksponering og skarphet og et vakkert og rolig vinterlandskap. Men ofte er ikke det nok til å få leseren til å stoppe litt opp og bi ved bildet. Tror du er inne på noe der når du nevner, flere elementer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu