Montrose lighthouse
Dette fyrtårnet ligger i innløpet til Montrose i Skottland
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-08 20:28:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andreas B.
Hei Knut!

Har alltid hatt lyst til Skottland, men har ikke fått det til så langt, så jeg misunner deg der! Jeg har veldig sansen for slik natur! Der er noen endringer jeg vill gjort for å få dette bedre i mine øyne. Horisonten bør rettes opp, den haller mot venstre. Når det er gjort tror jeg også at fyret vil bli loddrett, for nå er det ikke det.

Jeg tror ellers at jeg ville gjort bildet noe lysere for å få frem mer detaljer, særlig på land. Holder kanskje å gjøre skyggene lysere.

ab
Ivar H.
Hei

Fyret er jo ein imponerande bygning, men eg synest måten det er presenter på her kunne ha vore betre. For det fyrste vert det veldig trangt til høgre. Huset til høgre ligg klemt inn mot bildekanten. Til venstre er skjæret kutta på ein måte som gjer at eg lurar på kva som er vidare utover der. I tillegg er det veldig mykje himmel og sjø på biletet. Så når det gjeld komposisjonen kan det henda at liggjande format kunne fungert vel så bra.

AB nemner at biletet kunne vore lysare. Det er eg einig i, og kontrasten kunne også ha vore auka ein del. Biletet verkar "grått", og utan at eg har sjekka det vil eg tru at det er mykje å gå på i dei lysare delane av biletet.

Ivar
Knut Inge E.
Hei og takk for konstruktive tilbake meldinger, Er helt enig med dere, ser det nå. Er på jobb i Nordsjøen så har bare en liten bærbar pc med dårlig skjerm. Har lagt til et annet bilde av samme motiv, liggande format, tror det skal være et bedre utsnitt og rettere horisont og forhåpentlig litt lyser forgrunn.
Ja Andreas, Skottland har mange fine motiver, vi er på vei inn igjen til Montrose, blir vel liggende i noen dager, så jeg håper å få mulighet til å gå på land å ta litt bilder.
Kyrre M.
Hyggelig å se at du hadde en horisontal versjon av dette motivet, orginalen fungerte ikke for meg.
Morsom detalj med den tilsynelatende halve bygningen ved foten av fyret.
Savner noe mer kontrast i himmelen for bedre samspill med den mørke sjøen, og ville prøvd å lysne opp de mørkeste feltene på landjorda. mvh Kyrre
Terje A.
Fyret..en veiviser for sjøfarende.
Versjon 2 helt klart, mer sjø passer inn her.
Den store skya skaper balanse, veier opp for fyret.
Blåtonen passer til motivet.
Terje
Øyvind H.
jeg tror jeg ville ha fjernet blåskjæret, det vart vel voldsomt. Jeg tror også det hadde funket kvadratisk. Prøv å la fyrtårnet ligge til høyre, klipp bort høyre siden slik at de 2 siste stolpene forsvinner, da får du akkurat med slutten på neset på venstre siden. Har du tegning i skyggene i rawfila så ville jeg ha jobbet litt med det også.
Ellers et flott motiv:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu