Glomma-morgen
Bildet inngår i albumet Bingen lenser, Sørum - Bilder av lensekarene som ble brukt ved oppfanging og sortering av tømmer ved Bingen lenser frem til 1985.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 18-250 mm 1:3,5-6,3 HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øyvind H.

Her ville jeg croppet vekk mye himmel! Jeg ville ha jobbet litt med kontrastene, og fargene muligens? Det virker noe uskarpt men det kan jo være flare pga sola, men det tror jeg kan fjernes. Nydelig landskap!
Bjørn Rehoff L.

Kan være enig i at det er mye himmel, men jeg har beholdt bildedimensjonen. Skulle jeg ha beholdt proposjonene ville deler av landskapet bli borte. Skal se på fargene. Det er litt flare i venstre kandt, men reinbueflekken i horisonten stod på himmelen. Takker for kommentarene.
Øyvind H.

det er en hærlig stemning over bildet. Hvorfor ønsker du å beholde proposjoner? Har rekalibrert skjermen nå og byttet til firefox 3.6, det ser noe bedre ut nå, det er en fin glød i sneen nede mot trærne:)
Bjørn Rehoff L.

Har tatt en del bilder fra dette stedet, og det har blitt mange fine stemningsbilder. Har en del igjen å lære i elements. Takker. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu