Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Terje K.
Herlig bruk av bildeflaten. Den store "gressplenen" gir en fin ro og "fyller opp" før en får inn det blå inntrykket... er det himmel?.. hav? Sitter de vendt inn mot en gresskledd haug eller er det flatt? Selv om bildet ved første øyekast kan virke uinteressant, så strømmer spørsmålene på.... hva holder personene på med? Picknick med varme klær?

Helt klart et bilde som stiller mange flere spørsmål enn det besvarer..

Usikker på om det hadde blitt bedre, bare anderledes uten greina over det blå...


Terje
john-arne w.
Dette likte jeg, spesiell bruk av motiver i bildet. liker de "små" menneskene i forhold til den "store" plenen/bakken. flott plassert, gir inntrykk av hvor små vi egentlig er. Jeg liker også bruk av grenene i kontrast til den blå himmelen/vannet? Fordi du da er bevist med valget. Hvist ikke kunne man komme til å tru at den blå flekken bare var ett uhell og det ville virket litt tomt. Samtidig er grenene med på å fylle ett tomrom som bare det blå ellers ville ha hvert, du får liksom mere liv i bildet, sammtidig som det blir en liten diagonal linje mellom menneskene og grenene som igjen skaper en balanse i bildet.


hilsen john...
Geir Roger S.
Bra identifisert minimalistisk motiv. En komponering som er "in". Jeg synes bildet er seerverdig. Skulle jeg pirke, ville jeg kanskje ha foretrukket at folka satt en anelse lengre til venstre i bildet, slik at diagonalen folk - gress - blå himmel ble enda mer påtakelig. Men dette er bare en tanke fra min side, og uten å se resultatet kan jeg ikke være helt sikker på om det hadde fungert bedre.

Hilsen GeiR
Marius N.
Likte dette veldig godt. Komposisjonen balanserer godt, liker fargekombinasjonen
Kunne tenkt meg grenene oppe til høyre hjørnet skarpere ellers synes jeg dette er et meget bra fotografi.
mvh Marius
Per Harald G.
Eit kreativt utsnitt er det som gjer mykje av bildet i mine auger: Dei to menneska som sit der nede og har "picknick" framfor ein bakketopp(slik det ser ut for meg) og den blå himmelen, som så vidt får litt plass der øverst, og med bladlause greiner som fortel litt om årstida. Eg tenkjer: Kvifor vel dei å sitte der framfor ein bakketopp?

Eit litt absurd bilde som eg hadde sansen for.
Chr. G.
Takk for kommentarer! Skjønner ikke helt hva GRS mener med at komposisjonen er "in" - har jeg gått glipp av noe? Forøvrig er jeg tilbøyelig til å være enig i å beskjære noe på venstre side for å få "modellene" litt lenger til venstre, selv om det beste nok hadde vært å få litt mer avstand i horisontalen mellom de røde framtoningene og det blå feltet.

Kvistene vet jeg ikke om er viktige, men det kan godt hende det hadde vært bedre uten.
Ivan H.
Hei,

Komposisjonen er bildets styrke, da blikket går fra nedre venstre til øvre høyre. Jeg opplever dette som en dynamisk komposisjon, om den er "inn" eller ikke, har jeg ikke noe forhold til.

Jeg blir litt nysgjerrig på hvorfor de er vendt vekk fra solen og stirrer inn i en bakke. Gir et litt underfundig interessepunkt.

Greiene er jeg litt usikker på, tror du ville fått et "renere" uttrykk uten. Tror heller ikke at de bidrar med noe, og samtidig gjør det ikke så mye at de er der heller. Blir ikke lett å fjerne så er vel bedre at de blir.

Jeg ser en sti i høyre kant. Kanskje den kunne bidratt mer i bildet? for eks at du hadde komponert dette også med tanke på stien. At øyet hadde fulgt stien oppover.

Et bilde som fungerer, som interesserer, men har en følelse at det kunne vært mer helhetlig utført.

.
.
. Ivan .
Chr. G.
Takk for kommentar! Skjønner at jeg kunne tatt en liten ompuss i opptaksøyelikket - skal tenke på det til neste gang :-)
Geir Roger S.
Chr sa: "Skjønner ikke helt hva GRS mener med at komposisjonen er "in" - har jeg gått glipp av noe?"
Tja, mulig du har rett, kanskje den rett og slett er "ut"? ;-)

Når jeg bruker (det nå gamle) uttrykket "in", et uttrykk som forøvrig forbindes med mote- og reklamebransjen, så var det med tanke på at bildet har en del fellestrekk med det som en del markedskommunikatører i vår samtid liker: Minimalistiske bilder som skaper harmoni og orden (her forsterket ved den enkle diagonalen), og som av mange i nevnte bransje foretrekkes som en bakgrunn til et eller annet "slående" budskap.

Ellers er jeg ikke helt sikker på om noen ytterligere beskjæring av bildet på venstre side vil fungere tilfredsstillende. Her skulle du nok heller ha handlet FØR eksponeringen, og målbevisst gått bort og båret personene en halv meter til venstre før du tok bildet.
Per Olav V. T.
Jeg ville kanskje sagt "både og" her. Vektfordelingen mellom himmel og personer ville kanskje blitt for stiv med plassering halvmeter til venstre på personene mens det nå virker balansert. Stien til høyre nevnt av I.H. er en detalj som bidrar i motivet. Snodig retning å velge utsikt for en piknik :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu