Fetteren til Kjartan
Det er ikke bare i eventyrskogen det gjøres forberedelser. Fetteren til Kjartan (Kjell) er nøye med dopingfritt inntak og jakter på talg og fett mens han øver på skikkelig sats på ribbegrinda før sola tar tak over åskanten. Det gir ekstra spenst, påstår han.
Kjøttmeisen må med. :)
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S VR-Nikkor 70-200mm 1:2.8G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Håkon S.

Hei, kjempefint bilde!
Veldig bra skarphet!
Fin komp var det også, men jeg er bare litt nyskjerrig på hvordan det hadde blitt med en liten anelse varmere hvitbalanse?
Supert bilde!
Mvh Håkon :)
Isidoros P.

Rått... et av dine beste bilder med fugler..jeg bare grøsser..sånt er naturen..helt på topp...
isidoros
Tone A.

Hei Wenche
Jammen er Hans-Jørgen si fotoforteljing frå eventyrskogen god inspirasjon til mange på foto.no.
Her er det jo vel mest bloddoping på gang med rått kjøtt? Men fett er jo ikkje på dopinglista, så Kjell er i god oppstart.
Skarpe detaljar på kjøttmeisa, som gir litt kontrast med sine gultonar mot alt det kjølege.Her synes eg kvitbalansen står til den kalde vinterstemninga kor forgrunnen viser at kulda har taket.
Ribbeina gir ein flott effekt her, men også eg grøssar av skrotten i forgrunnen.Ei heller blodig oppvarming til OL, men likevel eit flott miljøbilde.
:) Tone
Steinar Ø.

Hei Wenche!
Meget bra bilde som viser litt av barkheten i vår flotte natur. Forøvrig enig med TAØ i hennes kommentar. Meget godt fotografert...

Mvh.
Steinar
Venche J.

Tusen takk for kommentarene dere. :)
Ja, det var artig å følge med hva som foregikk på åteplassen. Mange småartige episoder. Dette bilder er tatt veldig tidlig i forhold til lyset og stemningen var kald. Så likevel av den råklare himmelen at det kom til å bli en flott dag. Det ga meg en uforglemmelig opplevelse, som jeg prøver å dele med dere. :)
Wenche.
Tomas W.

Teknisk sett holder dette lenge selv om kontrasten kanskje (?) er litt bløt på selve meisen. Flott situasjon ulikt det jeg forbinner med denne majoren, men det er jo heller ikke overaskende at den blir en åtselspiser i denne kulda. Bra dokumentert:)


mvh Tomas
Bjørn J.

Dette likte jeg godt! Flott teknisk og god komposisjon, men situasjonen med den lille meisen på kadaveret sier noe om det store samspillet i naturen! Meget severdig!
Mvh Bjørn
martin n.

synes bilde hadde en litt kjølig farge! men ellers et bra bilde og ganske skarpt:)
martin n.

synes bilde hadde en litt kjølig farge! men ellers et bra bilde og ganske skarpt:)
elin a.

Strålende bilde og takk for latteren.
Flott bilde av meisen som forbereder seg med sunn kost og er klar for det meste.
elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu