Rød og hvit rorbu
Siden jeg har fått kommentarer på noen gamle bilder, så legger jeg ut et annet i samme stil, som jeg liker godt selv :-)
Bildet inngår i albumet Reflections - Lek med naturlig reflekterende flater.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger Anne Maritsdotter V.
Har veldig sans for slike vannspeilingsbilder, og dette var et idyllisk og fint motiv som kler den softe stemninga i bildet.
-Inger Anne
Inger-Lise S.
Her sier Inger Anne det jeg skulle si, så jeg henger meg på der. Jeg syns denne effekten er fin og at du har lykkes godt her. Jeg er usikker på hva jeg mener om kula ( månen?) oppe til høyre og dens plassering så tett oppe i hjørnet. Den plager meg ikke, så da er det vel greit ;-)
Den mørkere flekken oppe i venstre hjørne ville jeg klonet vekk.Fint at det hvite går igjen både i huset, båten og karmen rundt.

Inger-Lise:)
Øyvind S.
Bildet gir en følelse av tilbakeblikk, gode minner som svinner hen. God stemning i bildet, likte dette godt..
Øyvind
Terje K.
Takker for kommentarer.
Jeg har brukt samme vindu som i bilde http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=329574... midten til venstre... og det er denne malingsflekken oppe til høyre som er "månen" i dette :-D
Et gjennomgangstema så langt i alle fall har vært å ikke klone bort rusk og rask, men tror dette er en stil som er så fri, at jeg nok kan ta meg store friheter her..??
Skal se om jeg ikke får lagt ut en V2 etter vært...
Bente S.
Dette bildet var flott! Jeg likte den idylliske effekten som speilingen gir bildet. Jeg likte spesielt godt effekten av de hvite kantene på det røde huset. Flott maritimt miljø! Jeg synes også at det andre bildet ditt med speiling var supert.
Mvh Bente
Jørn B.
Veldig fint og malerisk utført! Får sommerferiefølelse av bildet!
Siri k.
Jeg kan bare nyte dette bildet! Det kommuniserer.
Roger H.
Fin speiling du har her. Bra sett og utført. Ville nok ikke endret på noe her da det er små "feil" som er interessant i mange bilder. Tett og fint komponert.
Terje K.
Takker Bente, Jørn, Siri og Roger for fine tilbakemeldinger på dette bildet som jo tøyer begrepet fotografi et stykke - for noen i alle fall.
Dere kommer nok til å få se flere slike i fremtida, for jeg har nettopp bestilt "gamle" vindusglass som gjør at jeg nå kan ta slike bilder andre steder enn Ferkingstad. Gleder meg til å utforske denne teknikken videre :-D

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu