Bildet inngår i albumet Abstrakt - Mine abstrakte uttrykk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-15 17:48:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-02-15 17:49:38
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-02-15 19:08:04
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde med en stemning som er både vakker og dyster samtidig. Fine blåtoner.Disen gjør seg godt.Jeg syns du har valgt en god komposisjon.Bildet er ikke helt skarpt, noe som jeg syns gir en kledelig effekt. Lyset på himmelen løfter bildet.
Jeg liker bildet så godt at jeg ikke finner noe å pirke på her:)

Inger-Lise
Ole A. V.
Ganske lekkert og fint motiv, dramatisk med lyset og tåken.

Rammen ødelegger derimot mye for inntrykket av bildet (og selve bildet blir ganske smått). Rammer er for papirbilder...

Ellers virker det noe undereksponert, og generelt i overkant mørkt presentert. Kunne kanskje vært litt mindre svart sjø og noe mer himmel?
Liv F. D.
God morgen og tusen takk for kritikk av bildet

ILS, kjempetrivelig av du likte det sånn som jeg laget det. Dette er et arkivbilde fra i høst som nå ble kom frem i lyset ;)

OAV; Setter stor pris på tilbakemeldingen fra deg. Må si jeg var veldig usikker på om jeg skulle legge det ut med rammen (liksom paspartur) her på kritikken. For at det skulle fungere burdte jeg kanskje lagt litt dybde og skyggevirkning på den grå rundt?
Hm , kritikken er vel egentlig for kritikk av bildet og ikke effektene rundt? Skal huske det neste gang - men som sagt, det var et forsøk på å legge frem et "ferdig produkt" og få tilbakemelding på om det funket.

mvh
Liv ")
Duy P.
Hei Liv!
Bildet har mystisk og stemningsfullt.
Liker den blåtonen og frostrøyken som smugger seg fra. Kanskje hadde vært bedre med litt lysere.

mvh duy
Bent S.
Vakkert bilde med god stemning og fint lys/farger.
bilde er kansje noe mørt.

vh
Bent
tommy l.
Hei Liv! Liker bildet.. Kanskje et lite kutt nederst.?

Mvh Tommy L
Ivan H.
Hei,

Du har fått frem en grei stemning her, da det er lyset rundt vannet/sjøen som gjør den.
Men jeg opplever bildet som veldig statisk. Du har har mye i bunn, som jeg føler ikke bidrar. Blikket mitt begynner på midten og dras oppover til venstre. Etter det, er det ikke så mye igjen. Jeg har sett alt.
At bildet er noe diffust er et pluss, og bidrar til stemning. Men bare stemningen her er ikke nok for at jeg skal like dette.

Rammen liker jeg ikke. Du skriver at ramme ikke har betydning på en bildevurdering. Da kunne du kanskje ha droppet den? Jeg mener den har det. Den skal underbygge stemning og helhetsinntrykk. Noen bilder trenger ramme for visning, andre ikke. Her mener jeg du kunne brukt en svart bakgrunn, sammen med en tynn subtil ramme. Her ser vi motivet med hvit/grå bakgrunn. Da gjør det selve bildet mørkere.

Konklusjon; du treffer litt med stemning, men med en statisk komposisjon faller dette gjennom for meg.

.
.
. Ivan .
Liv F. D.
Mange takk for kritikk av bildet.
DP, BS TL; Jeg har laget en ny versjon som er litt lysere, samt kutt i bunn + en i sv/hv
IH; mange takk for kritikk på bildet. Tror du misforsto meg litt, ang rammen. Det jeg mente var at jeg IKKE burdte lagt det ut med rammen på - her på kritikken, noe jeg så etter at bildet var sluppet. Når jeg allikevel gjorde det er jeg glad for korreksjoner og andres synspunkt. Jeg kan være enig i at hvitt "paspartur" ble for hardt og fremhever det mørke for mye i bildet. Du nevner en tynn subtil ramme, da valgte jeg en hvor jeg hentet opp fargene fra bildet samt en veldig tynn grå/brun ytterst. Funker/funker ikke?? Vet ikke helt.....
Ja det er jo øyet som ser som avgjør. Jeg er ikke så god på dette og er glad for hjelp til å se hva som gir det beste resultatet.
Var ute etter den blå litt dystre stemningen i bildet.

igjen - alle dere som har gitt tilbakemeldinger - 1000-takk ;)

mvh
Liv ")
Ivan H.
Hei igjen,

Jeg synes v2 er noen hakk bedre. Synes rammen funker, på den måten at jeg _ser_ motivet bedre. Ser du har justert litt i bunn, noe som gjorde bildet til det bedre.
Fjellet og sjøen/vannet kommer frem på en uklar og diffus måte, noe jeg liker. Himmelen derimot, fremstår mer "fotografisk", om du forstår hva jeg mener med det. Kunne tenkt meg en dystrere himmel, kanskje mer struktur/korn. Kanskje du kan få den mer på lag med resten av bildet?

Synes ikke s/h passer til dette motivet.

.
.
. Ivan .
Liv F. D.
Hei Ivan,
takk for engasjement og hjelp,
prøver meg med denne da. Jo, jeg forsto hva du mente med himmelen. Den hang ikke helt på greip i forhold til resten for å si de sånn. Ikke helt enkelt å få dette til å funke, men jeg tror egentlig det ble noe bedre ?? Nei ikke helt i mål her heller ser jeg, ikke dyster nok, men et forsøk allefall.

mvh
Liv ")
Terje K.
Tror jeg skjønner hva du er ute etter her LIv - mørkt og mystisk?
Jeg faller nok ned på V2 (V4 syns jeg ikke var bra), men det blir litt lagvist syns jeg... mørkt, lyst, mørkt og lyst og mørkt igjen.
Jeg syns dog det mangler et interessepunkt..

Terje
Håvard F.
Vakkert. Malerisk. Panorama kler bildet. V2 for meg
Flott Liv
mvh
Håvard
Øyvind S.
Hei Liv!
Her har du fått mange synspunkter på bildet med og uten rammer. Bildet er preget av mørke og blåtoner, for meg blir det stemningen jeg vil måle etter i første rekke og da synes jeg faktisk orginalen gir meg mest ro i kroppen, et pluss for bildet ville vært litt mer luft over høyre hjørne etter min oppfatning, mulig du har noe å gå på ? det å begi seg inn i de mørke korridorer er vanskelig billedmessig, flott å se at du gjør det!
Øyvind
Tove H.
Selve motivet er ikke spennende, det er de tunge mørke tonene og skodden som gjør det til noe mer.. Siden det er stemningen som gjør bildet, foretrekker jeg v1, fordi jeg synes det sorte havet må være såpass tilstede for mystikken sin del. Blikket mitt fester seg først på det mørke havet, før det søker i skodden - og går så til slutt opp mot venstre...fin himmel på de første versjonene...v4 så litt kunstig ut. Liker de blåsvarte molltonene!
Hilsen Tove
Liv F. D.
Hei Terje, Håvard, Øyvind og Tove - mange takk for kritikk av bildet.
Uff, jer tror jeg har lagt ut litt for mange versjoner, det var litt dumt. Kunne spart meg for #3 og #4 tror jeg. Men gjort er gjort og spist er spist.
Setter umåtelig stor pris på at dere har kommet med synspunkter på bildet. Lærerikt for meg :)

mvh
Liv ")
Hans-Jørgen H.
Flott stemningsbilde Liv!
Liker best V1 meed den hvite ramma. Ser ingen grunn til å forandre på den. Liker V2 bra og.
Mystisk.
Gute OL kvellen fra Tyrin.
Liv F. D.
H-JH, tusen takk for at du ville si din mening om bildet. Kjekt at du liker mystikken.
mvh
Liv ")
Anne Ø.
V2 ble aldeles praktfull Liv, liker detaljene i vannet som det er mer av i V2. Nydelige blåtoner, et stemningsbilde!! Spennende også i sv-hv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu