Telenor Sandsli
HDR av Telenor sitt bygg på Sandsli, Bergen
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Tamron Tamron 10-24mm f3.5-4.5 Di II LD AF SP Aspherical (IF)
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
André G.

For det første: Du er blitt satans flink på notime!
Det er bare noen måneder siden jeg ville vært godt fornøyd med et tilsvarende resultat.

Den mest brutale forbedringen her er komposisjon. Den fungerer! Du har lead in. Mest logiske er vel stien, men selv muren på siden hadde fungert fint. Man skal liksom holde seg innenfor en usynlig trekant på den nedereste 1/3 av bildet….eller bruke max 2/3 (mest brukt på liggende bilder).
Fordelen er at man følger med inn i bildet…mot døra. Og der er blink 2. Døra er IKKE midt i bildet. Blir mye 3djedeler prat med dette når jeg tenker meg om. Du må lese deg opp på ”The rule for thirds” i billedbruk. Kort oppsummert bør man plassere objekter av interesse rundt en tenkt 1/3 ramme rundt bildet. (Se bildet ditt som jeg fokka litt opp.) neste er månen…..også perfekt ”plassert”. (sjekk bildet)

Så til sutringa. (Det MÅTTE jo komme)
Synes kanskje du har gått litt bananas på effektene. Alle detaljer er blitt pusha litt for langt. Er tidvis penere når de bare er justert litt. Effektene har også fremhevet det som var støy og pusha det ytterligere frem. Dvs. gjordt bildet mer grumsete. Tror jeg ville tonet ned litt…og kanskje kjørt litt støyfiltrering i tilegg.
Er også en del utbrennte områder….som Månen og noen av vinduene. Ville kanskje brukt det undereksponerte bildet til å tone det ned i etterkant….(Men det er badass PS…så vi får ta det senere.)
Samme effekten ville kunne vært brukt for å få skyene tydeligere definert, selv om bevegelsen i skyene her funker som faen. Blir nesten dratt inn i bildet med de.

Ellers godt utsnitt også. Vet ikke om du har croppa bildet noe her? Buskene i toppen av bildet rammer inn komposisjonen.
Liker god litt mørke bedritne bilder selv, så dette sitter som et skudd for meg. Også fett at det ikke virker overmettet (For mye dytting på saturation/farger) selv om det er dratt litt den veien også.

Impressive shit mann! Respect.
PS: Ved siste titt, så kan det se ut som om huset er litt skjeft. Hva med å rette opp bildet en grad eller noe?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu