Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Tokina 11-16mm 1:2,8 ATX PRO
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Svært vakkert. Kledelig format. Teknisk meget bra. Topp komposisjon. Knallbilde!

Inger-Lise
Martin Sørby J.

må meg enig om at dette er ganske nærme det perfetke bilet.
Ørjan B.

Hei Frank!
Bra bilde! Fin komp. Fine farger! Begynne dokker ikke å bli lei Ersfjorden? ;)

Mvh
Ørjan
Pål A.

Hei Frank
Skarpt og fint som vanlig fra deg! Flott "gardinstruktur" i nedre del av nordlyset. Var under dyna da txtmld. fra deg tikket inn her igår. Tidligvakt idag, men det kommer forhåpentlig flere muligheter utover ettervinteren! Er ikke lei Ersfjorden i det hele tatt. Tror man skal ganske langt avgårde for å finne en gunstigere lokalitet for nordlysbilder!
Duy P.

Nydelig komp og utrolig flott utsnitt.
Kjempe nordlys bilde med flott fjelltoppene rundt.
Liker bildet ditt godt.

mvh duy
Frank K.

Takker til dere alle for tilbakemeldingene. Synes jo at komposisjonen må sitte for disse bildene, som de må gjøre for alle andre bilder. Tiden hvor fasinasjonen over fenomenet og i det heletatt å ha fanget nordlyset på film/brikke har for lengst måttet vike for bildets oppbygning slik at det blir en mer "komplett pakke". Jeg er glad dere ser dette og setter pris på det.

Ørjan: Joda. Ersfjorden er etterhvert vel godt brukt, men det er jo mer enn bare fjorden og fjellene i seg selv. Etterhvert har folk flest og jeg med forsøkt å forflytte oss rundt for å variere med forgrunn, på samme måte som du nok bruker Lyngsalpene i bakgrunnen og samtidig forsøker å variere med forgrunnen i dine bilder. Men det er jo fortsatt litt hold i det du sier. har vært rundt om og etterhvert lagt bak meg noen kilometer i søken etter litt annerledes sceneries, men man må jo passe seg for ikke å snuble over andre like ivrige fotografer, hehe. Nøl ikke med å ta kontakt når du er i Tromsø, så kan vi jo samtidig se om det er match med nordlyset?

Pål, gamle ørn. Noen velger å sove bort summarnatta, andre ofrer hus, familie og jobb :-) Hehe, neida. Jeg hadde valgt det samme som du. Men vi ses nok sikkert om ikke alt for lenge ute i terrenget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu