observerte en ufo en kveld jeg var ute og gikk...no big deal, men tenkte jeg kunne vise denne - det er jo så mange av de etterhvert at jeg regner med dette er et dagligdags syn for de fleste. som regel er de vennligsinnede, men jeg har hatt et par leie opplevelser med slanger inn både her og der...og jeg har sett litt av hvert som jeg ikke har lov å snakke om uten at mib kommer etter meg...jeg er foresten ikke fra tellus selv, men fra en annen galakse...tar man til høyre rett etter det dere kaller karlsvogna er det bare 15 millioner lysår til jeg er hjemme...der er det foresten ingen som har kamera med mindre enn 250 millioner piksler...og alle har minimum 30X megazoom med lysstyrke f-2.8...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger498
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Siri k.
Dette hadde vært et veldig interessant bilde for meg om det ikke
var for ufo'n som ødela stemningen ;(. Ellers så syntes jeg at den er feil plassert og derfor skaper ubalanse i bildet. Veldig gjerne en v2 uten ufo ;)
Ann F.
Historien er vel så god som bildet.
;-)

Uten UFO'en, er det en røff vinternattskildring som tiltaler meg, gjerne på papir/lerret med litt grov struktur.

Mvh Ann
Roger H.
Dette er et ganske tøfft bilde med med grove strukturer som kler motivet, men jeg og ville helst ikke hatt med ufoen. Den tar for mye oppmerksomhet og gjør bildet litt kunstig. Jeg liker den høye himmelen her. Den forsterker stemningen i bildet.
Ivan H.
Tja, dette mener jeg må tolkes sammen med teksten. Hvorfor ikke prøve å tolke bildet utifra det fotografen Å gi forslag om å ta vekk UFO, blir da litt

Hei,

Jeg synes du har klart å tilpasset UFO'en til resten på en ok måte. Jeg er litt usikker på komposisjonen, men synes UFOen passer til de harde kontrastene. Kanskje lyset på ufoen kunne vært tilpasset mer det som er på snøen?

Når det gjelder komposisjon, synes jeg du tar med for mye himmel og for lite forgrunn. Litt mer forgrunn hadde gitt bildet noe bedre dybde.
Mulig også en mer skråstillt "horisont"?
(opplever altså horisonten som skråstillt, men mulig det er synsbedrag).

Hvorfor ta vekk UFOen? Hvorfor ikke prøve å spille på lag med fotografens tanker?
Eller er det UFO? føler at du i teksten langt på vei antyder at det er et romskip.

OK dette, men føler at der er mer potensiale.

.
.
. Ivan .
Ivan H.
>Tja, dette mener jeg må tolkes sammen med teksten.
>Hvorfor ikke prøve å tolke bildet utifra det
>fotografen Å gi forslag om å ta vekk UFO,
>blir da litt

Dette var en kladd, så jeg må forklare denne tenksten litt bedre.
Jeg får en følelse av at de foregående kritikkene ikke har prøvd å sette seg inn i fantasien i bildet. At det blir "kunstig" er vel meningen her? Noe teksten understøtter (med litt ironi, føler jeg).

Uten UFO, blir jo poenget med bildet en annen.

Torbjørn V.
Hei

Takk for alle kritikker. Tar jeg vekk UFO'en fjerner jeg autensiteten i bildet...;-)hehehe

Ironien var litt av poenget med dette, i tillegg til at jeg syntes det var et litt kjedelig bilde. Så jeg ville leke meg litt med tekst og bilde. Jeg burde nok rettet opp horisonten litt. Fjerner jeg mer av forgrunnen så får jeg kanskje litt mer verdensromfølelse, men jeg er usikker på om jeg ville hatt mer forgrunn...ganske kjedelig med alle skisporene;-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu