Kattepus på nært hold
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger683
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rune K.

Tøfft bilde, men skulle ønske at selve kroppen var litt skarpere.
Bakgrunnen antyder vel også at dyret ikke er i sitt rette element?
Tove G.

Glad ikke det er meg han har satt øynene på.

Flott bilde, synes det utstråler full oppmerksomhet mot ''noe''han ikke har tenkt å la unnslippe.
Anders Lea K.

Rune: Jeg har ikke tenkt til å si noe om hva bakgrunnen er for det føler jeg selv at det ikke har noe med bildet å gjøre. Bakgrunnen kan jo forøvrig være hva som helst såppass uskarp som den er, asfalt eller grus eller sand eller tørket jord. Jeg for min del husker ikke. Når det gjelder dybdeskarpen så er det begrenset med det på denne avstanden fra motivet.
Avsluttet .

en verkligt suverän bild. Är den tagen i naturen eller i hägn? oavsett vilket så är det en mycket bra bild. Hur länge fick du ligga på pass för att få en sån här fullträff? Var är den tagen? med vad?
Avsluttet .

en verkligt suverän bild. Är den tagen i naturen eller i hägn? oavsett vilket så är det en mycket bra bild. Hur länge fick du ligga på pass för att få en sån här fullträff? Var är den tagen? med vad?
Henrik T.

Dette bildet er herved bokmerket! Utrolig bra!

-
Henrik
monica p.

Nydelig liten pus dette , liker bildet ditt godt, ville prøvd å fjernet det blå gjenskinnet på venstre side av kroppen dens.
Flott lys/skygge.
Mvh Monica:o)
Jarle J.

liker det godt, fin skarphet med et ''søkende'' ansikt. mvh jarle
Anders Lea K.

Bildet er tatt med Fuji S1pro og et Nikkor 50mm 1,8 objektiv. Så jeg var ganske nær:) Om jeg var i livsfare sier jeg ingenting om.

Takker for alle kommentarer så langt! Hyggelig.

AK
Joakim T.

Anders, det er god foto-etikk aa opplyse om et bilde er tatt under kontrollerte forhold eller ikke. Om bakgrunnen er innsiden av et bur eller vill natur har veldig mye aa si for bildet!
Anders Lea K.

Jeg er av den oppfatning at hvordan et bilde er blitt til er egentlig uvesentlig med tanke på det ferdige resultatet. Visst man syns et bilde er fint så er det vel fint uavhengig av om dyret er innelåst i et ''bur'' eller om det er springer fritt ute i naturen.

I dette tilfelle ville det jo vært umulig å ta et slikt bilde med en 50mm ute i naturen, med mindre dyret var helt tamt - noe jeg ikke tror disse så ofte er... - så ja, jeg bøyer meg i støvet, alt er juks. Bildet er tatt i en dyrehage i Funegirola i Spania nå i Januar. ''Buret'' til leoparden var en ganske stor og veldig forsegjordt innhengning, faktisk en av de fineste jeg har sett i en dyrehage før. Bildet er forøvrig tatt gjennom en glassvegg.

Så...blir det nå et dårligere bilde er mitt spørsmål til dere, bare fordi at dere vet hvordan det er tatt? Håper ikke det...for isåfall så er det nok mange bilder dere burde være skuffet over. Det er nok mange slike ute i verden.

AK
Joakim T.

Ok, det er to maater aa se det paa. Paa den ene siden er det det visuelle, som jeg i dette bildet synes var rimelig bra; fint, naert protrett av en leopard med minus for litt mork venstreside og en litt utbrent hoyreside. Paa den andre siden er det ikke bare selve bildet, men ogsaa historien til det det taes bilde av som er viktig, akkurat som i portretter av mennesker. Aa relatere til et dyr som bor i et bur er litt anderledes enn aa relatere til et som lever fritt i naturen i sitt rette element. Jeg personlog synes sistnevnte er mest interessant. Dessuten er prosessen bak det aa ta bildet mer interessant ogsaa, med tanke paa innsatsen fotografene har lagt inn og hvor de har maatte dra for aa finne dyret. Dette er selvfolgelig mulig for de faerreste saa fortsett aa sende inn slike bilder, men merk dem med [K]!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu