Forbuden frukt smaker best!
Politiet har tatt kvelden. Tropisk ettermiddagslys og stor trafikk.
Kunne også vært et gatebilde ...
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Tamron 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivan H.
Hei,

Ser hvor du vil med motivet, men er usikker på om du kommer i mål. At noen har parkert feil, kan være en morsom situasjon. Men her opplever jeg det ikke som det. Har lurt litt på hvorfor, uten å komme til den store konklusjonen. For meg virker det som du er litt på avstang og ikke hat tenkt så mye på komposisjon. Kan ikke se kan komposisjonen understøtter det uttrykket du er ute etter. Jeg har heller ikke noen konkrete idèer om hvordan det kunne fungert bedre (i mine øyner).

For meg blir dette bare et "snapshot" av en feilparkert bil. Tropisk ettermiddagslys kan jeg tro på, men ser lite trafikk. Om politiet har tatt kvelden, tja. Føler ikke at teksten er med på å underbygge det du vil ha ut av bildet. Som jeg her antar er en humoristisk situasjon.

.
.
. Ivan .
Harald H.
Humor er som bekjent så mangt. Jeg merker meg dine kommentarer uten at jeg kan si at de forteller meg så mye.For å utdype min egen kommentar til bildet kan jeg fortelle at jeg befant meg på motsatt side av gata der den avbildede situasjonen forekom. Det var svært lite trfikke denne ettermiddagen i noe som er ei, til vanlig, travel hovedgate. Så denne situasjonen med to biler parkert foran hver sin advarsel er for meg og noen andre, som har sett bildet, komisk, men ikke for andre. Greit nok, det!

Det ER et snapshot, som så mye annet i denne kategorien. Komposisjonen er i dette tilfellet gjort slik for å understreke et det er to "parkering forbudt" og en parkert bil foran hver av dem. Som sagt. andre som har sett bildet har uten unntak fått seg en god latter, så ...
Ivan H.
Da er det kanskje bare meg som ikke får dette til å "gå helt hjem", Harald. Håper du får noen flere innspill på dette. Har uansett gitt min mening, men hadde vært fint for deg om noen andre ga sin kritikk, slik at du har noen å veie opp imot min.
Morten S.
Greit nok at det er et morsomt snapshot og det sikkert er mange som finner det morsomt. Men sånn rent bildeteknisk er det mye som mangler. når du først har et motiv som du syns er artig så kan man vel gjerne jobbe litt mer med det?
Harald H.
Ivan: Jeg takker for ditt seriøse innspill. Og jeg er enig i at flere uttalelser er på sin plass.

Morten: Jeg setter pris på din mening, men skulle ønske du var mer konkret angående det tekniske. Jeg trenger å lære, og konkret kritikk er det som gjør susen i så måte.
Roger F.
Hei Harald, for å "løfte" bildet fra snapshot til fotografi vil jeg foreslå følgende: konsentrer bildet om de elementene som "bærer" poenget - nemlig den feilparkerte bilen og den tydelige skiltingen. Andre elementer bør tones ned eller skjæres bort. En god del kan gjøres på stedet før utløseren aktiviseres - for eksempel å skifte ståsted. At mye kan gjøres under etterbehandlingen vet vi jo. Bildet har absolutt potensiale! Mvh. Roger
Harald H.
Hei, Roger! Jeg er virkelig glad for din konstruktive kommentar! Den ga meg noe å tygge på, og jeg lærte virkelig noe av den. I morgen vil jeg legge inn en ny verson av bildet slik det ble tatt. Jeg kan dessverre ikke gå tilbake til "åstedet" nå, siden jeg har returnert hjem etter tre måneder i et herlig varmt og relativt tørt klima til et relativt kaldt og svært tørt klima.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu