sidensvans i snøvær
Jeg prøvde å få til et litt mer miljøbilde av arten. Nå i disse dager så er det ikke mye bær igjen og sidensvansen kan man treffe i urbane områder som dette ( legg merke til bilen)
Utstyr
  • nikon D300
  • 400mm f. 3.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Henning S.

Jeg skulle til å lommentere valg av bakgrunn på bildet ditt, og si at den likte jeg ikke så godt. Skulle komme med et tips om å kanskje tenke på dette på neste fuglebilde. Så gikk jeg inn på dine andre bilder, og fikk øye på forrige sidensvansbilde :-) FANTASTISK bra, så jeg lar være å kommentere dette her no negativt. Ser jo LETT at du vet hva du driver på med :-)

Digger fuglebilder......Får bare ikke til å ta slike selv :-)
Frode L.

Hei.
Flott og skarp sidensvans i flukt med gode farger,
Flott komp, liker snøen og miljøet den er tatt i.

Frode.
jarl kjetil j.

Hei!

Et estetisk flott og stemningsfullt bilde. Bakgrunnen fungerer greit den også, så ikke at det var en bil ved første øyekast. Støyen på bakgrunnen forringer heller ikke dette bildet, tvert imot spør du meg.

jarl kjetil
elin a.

Utrolig flott bilde av sidensvansen.
elin
Rita H.

Nydelig bilde av sidensvansen i miljø, og snøværet er med å løfte bilde.
Mvh Rita
Vegard L.

Artig med bilden bak :-). Flott med snøen, rimelig bra skarphet på fuglen. Et nærmere utsnitt hadde vært å foretrekke, men du har vel croppet endel allerede.
Vegard
Ann Kristin S.

Bilbakgrunnen var fin den og fuglen lyser opp i snøværet med de vakre fargene sine. Fint lys tross snøværet.
Mvh Ann Kristin
Arild H.

Takk for hyggelige kommentarer!

Litt artig å prøve å få til et anderledes bilde av sidensvansen enn det jeg presenterte sist. Hva som er å foretrekke er det vel delte meninger om, men for min del så foretrekker jeg slike bilder som dette. Jeg synes jeg var heldig med miljø og vær og det er med å prege bildet. Jeg er alltid usikker på hvilket utsnitt man skal velge, men da jeg har tatt nærbilder av sidensvans før, så valgte å ikke croppe denne gangen.

mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu