Sjelens hvile
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Marit O.
Pirrende og vakkert Siri,flott komp og fargetoner!
Jeg elsker blomster bildene dine!


Mvh Marit

Geir A.
Et velkomponert stileben med fint fargespill. Likte dette godt.
Bente S.
Et vakkert bilde av blomsten i duse fargetorner. Jeg får følelse av bryllup når jeg ser på bilde pga de hvite farvene.
Dette likte jeg :D
Mvh Bente
Siri k.
Tusen takk for deres tilbakemeldinger.
Siri
Ivan H.
Hei,

Opplever dette bildet som litt tungt og kanskje trist. Blir ikke helt fortrolig med det.

Du har to tunge linjer på høyre side; stilken. Den blir ganske fremtredende og dominerende. Den blir en konkurranse til selve blomen.

Så har du en fin bakgrunn, med en litt rosa tone. Liker den, men passer ikke inn med stilk og selve blomen. Jeg liker speilingen i bunn, men den kommer ikke godt frem. Den blir overdøvet at resten.

Sitter igjen med en tanke om at et annet valg rundt komposisjon (og kanskje lys) hadde fungert bedre. Altså fungert bedre for meg. For det ser ut som de foregående kritikerene ikke har noe å si på dette.

For meg hadde det vært mye mer spennende å sett bare nederste del av blomen (da du tar med speiling av stilk) og hele speilingen..

.
.
. Ivan .
Siri k.
Hei Ivan. Tusen takk for dine overveide refleksjoner som jeg settter ekstra stor pris på. Nå sier du det samme som en god venn sier om flere av mine blomsterbilder. Dette med at stilken tar for mye oppmerksomhet. Selv så har jeg ofte problemer med å utelate stiken, men jeg tar disse ordene med meg neste gang jeg fotograferer blomsterbilde. Du sier at bildet ser ganske trist ut. Enig i det, og fint at du sier det. Bildet er ikke ment på noen annen måte. Tror det for meg handler litt om slutten, og å akseptere den. Først da kan en kanskje finne hvile/ro? Dette er ikke et av mine favorittbilder, men jeg var nyskjerrig på hva dere måtte mene. Så igjen tusen takk for interessant innspill.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu