Lengter mot vår
Prøving og feiling i motiv og opptaksteknikk.
Bildet inngår i albumet Eksperimenter - Man må vel våge å feile og "bryte regler" for å komme lenger?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
gro ayla l.
Hei:)
Ja,det var virkelig et "vårlysglimt". Fine delikate farger. Men kanskje det skulle vært kuttet litt i høyre side? Men jeg er ikke sikker, for da forsvinner jo det øverste høyre hjørnet som egentlig er viktig i forhold til komposisjonen.Men alt i alt, jeg ble glad av å se på det:)
groayla
ketil g.
Flott bilde med mye spenning og fart..... mot våren.
Som jeg skimter i det fjerne. Lysheten i bildet gjør at de røde og blå fargene ikke smeller til, men blir behagelige å se på. Blir dratt inn i bildet. Bildet har et klart midtpunkt, men dette brytes opp med fargeklatten litt ut av sentrum. Godt gjort.

ketil
Marius N.
Hei
Prøve og feile (og lykkes?) her føler jeg at du er sånn midt på. Du jobber mye med lys og farger så sånn sett er dette veldig ditt bord.
Her er det en eksplosjon av lys som springer ut i fra midten, det blir mye utbrent spesielt nede til høyre, savner litt mere detaljer der. Fargene bak gjør mye og gir en følelse av varme.
Dekoravtivt men ikke helt i mål etter min mening.
mvh Marius
Odd Tore S.
Når du i tittelen beskriver hva jeg skal se, så ser jeg det:
Våren som et varmt farget innslag i denne vinterens altoppslukende hvithet.
Bildet har et sentrum som alt stråler ut fra, eller konvergerer mot. Siden det handler om lengting her, ville jeg anta at konvergerer mot er mest relevant. Da ville jeg egentlig forventet å finne symbolet på vår mer i sentrum. Ikke nødvendigvis sentrert, men slik at det også var innom sentrum.
Bildet har jo et tydelig sug mot sentrum, men der er det fortsatt hvitt og med et par mørkere flekker.
Uten tittel hadde jeg nok hatt problemer med å se mer enn en sentrert komposisjon med lyse farger og et dekorativt innslag av varme.
Med analystisk og ensporet hilsen
Odd Tore
Chr. G.
Egentlig ganske dekorativt, men litt vel tomt nedenfor diagonalen - en ubalanse som ikke går helt hjem hos meg. Forøvrig er våren og sommeren avlyst i år - høsten er neste...
Ann F.
Beklager sen tilbakemelding, det er ikke fordi jeg mener at deres tanket er lite verdt, men tiden har løpt fra meg med andre oppgaver.

Det varme gyldne feltet som skal bety vårens varme, er plassert over sentrum bevisst. Da dette bildet ble tatt, var det fortsatt et stykke vei igjen å gå gjennom vinteren.

I ettertid ser jeg at nedre høyre hjørne er for karakterløst, så jeg skal prøve å gjøre noe med det i evt. fremtidig bruk av bildet.
Takk for alle meninger og svar.

Mvh Ann
ingeborg w.
Litt påskeaktig og symbolsk kanskje? Liker godt dette. Bra du ikke har falt for fristelsen til å dra i saturationspaken. En litt selektiv bruk av burn i nedre høyre hjørne kunne kanske hevet det hele litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu