Utstyr
  • Nikon F2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Georg F.
Emissær som taler for døve ører? Fin komp, meget bra skarphet og toner i sh. Stemningsfullt stillbilde med mye dynamikk.
Mvh Knut
Torild H.
Hånda tykkjer eg ber det vesentlige av innhaldet i bildet, og tenker som K.F., emissær eller einkvan som vil spre eit budskap, til eit ikkje altfor engasjert publikum.

Sv.kv-arbeid med feel, veldig bra, både det, og innhald.

Torild
Jarle H.
Har vert inne og sett dette bildet et par ganger nå,
det måtte modnes litt.
Hoved elementet her er jo "Charles" som prater for døve ører. Han er engasjert i sin tale til folket.
Publikum følger med på noe spennende som skjer bortenfor. Liker godt tilstedeverelsen og stemningen i bildet. Nydelige sh toner.

Mvh Jarle
Håvard F.
Synes Knut sier det fint her. Det virker som han står å taler om kjedelige saker... Folket er der... men han får ikke så mye oppmerksomhet.. som han ønsker kanskje? Flott i sort hvit Roger
mvh
Håvard
Avsluttet .
Enig med de enige. Alle ser ut til å være opptatt av noe annet enn "taleren" slik posituren tyder på at han er? Det får meg til å tenke at noe mer interessant foregår utenfor bildet. Synes det er der engasjementet i dette motivet ligger, nemlig antydningen om at det er noe mer.
Roger H.
Takker så mye for interessante kommentarer. Her er visst alle enige i at mannen prøver å formidle noe, mens publikum har fokus på noe helt annet.

Takk igjen til dere 5 enige.
Odd Tore S.
Variasjon over temaet "Å tale for døve ører"?
Vi får håpe at han har påpekt noe til høyre for seg og taler om dette.
Bortsett fra dette viser bildet en tid som forlengst er forbi, med dame med ukledelig hatt, mann med hatt, velstriglet mann med smalt slips, og pike med sløyfe i håret og finger i nesen. Det siste skjer nok i dag også.
Jeg tror at vi skal tilbake til ganske tidlig 70-tall her. Egentlig tenkte jeg enda litt tidligere, men F2 kom først i 1971.
Odd Tore
Roger H.
Takker så mye for kommentaren Odd Tore.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu