Hele lokket :)
Ikke så godt lys i dette bildet som det forrige, men nå er hele lokket med. :)
Njaaaa, jeg tror jeg likte det forrige bedre.
Bildet inngår i albumet Forsøk - Her prøver jeg ut ideer, både gode og dårlige. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Håvard F.

Bra hele lokket er med. Et bedre bilde dette enn forrige.
Megaskarpt. Godt utført Wenche
mvh
Håvard
Tone A.

Hei Wenche
Nå har eg sett fram og tilbake på dette og det andre bildet av uret med det kutta lokket.
Eg likar dette betre pga at du har fått med heile lokket, bakgrunnen med sitt rødtona stoff ligg meir mjukt rundt klokka. Noko som står til det runde formene. Er dette eit søsterur eller eit lommeur? Søsteruret mitt hadde ikkje noko lokk men det hadde ei kort lenke til å henga det opp. Nettopp lenka ligg litt meir diagonalt her enn i det første bildet kor den heng vertikalt.

Eg skal ikkje spør kor mange eksponeringar du har brukt her, pga at med 70 eksponeringar på det andre bildet var det det svært skarpe detaljar og du imponerte med fotoinnsatsen din.

Nokre gultona lysparti på klokka og lokket gir kontrast til det kjølege på klokka elles. Mest som det er lysrefleksjonar frå lyset inne, som er påskrudd pga for lite lys frå vindauga.
Skarpe detaljar på klokka kor lokket mest er som eit smykke med sitt mønster. Ein time tidlegare fototid her, det rødtona stoffet gir varme til uret med sine kjølege tonar.
Eg held ein knapp på denne versjonen trass dei vertikale linjene i duken som ikkje er symmetriske i kanten på sidene, det er berre eit ørlite pirk.Elles eit bilde som får fram uret med skarpe detaljar og litt rødtona felt på lokket.Kjempebra jobba.
:) Tone
Venche J.

Tusen takk for kommentarene Håvard og Tone.
Tone, dette er et lommeur, og ja, jeg måtte bruke tilleggslys fra lampe. Burde nok tatt en lampe med hvitere lys (led), men det så jeg ikke før i etterkant. :)
Må korrigere deg. 17 eksponeringer brukte jeg på det andre bildet. Her har jeg brukt litt over 20, jeg husker ikke helt nøyaktig.
Det er morsomt å prøve nye ting.
wenche.
Kristian H.

Heihei :)
Vakkert ur. Jeg elsker detaljer i lommeur.. Spesielt de gode gamle. Jeg er glad hele lokket er med. Godt lys og fin eksponering. God tekstur og farge i underlaget. Lyset som blir nevnt merker jeg bare på høyre kant av lokket.

Jeg fikk selv lyst til å fotografere lommeur nå. Jeg arvet selv et håndlagd lommeur fra før 1900 :)

Mvh Kristian
Jarle H.

Du verden for en skarphet du får med denne teknikken
Wenche. Godt utført. Ser fram til nye bilder med denne teknikken.

Mvh Jarle
Tone A.

Hei igjen
Eg var ganske så rask med kommentaren pga OL.Godt at du retta dei 70 eksponeringane ned til 17.Sjølv synes eg ikkje at det gjer noko med det gultona lyset pga at lommeuret er så blankpolert og utan feil, så det gultona gir litt liv her.
Jammen hadde det vore eit forsøk med ein gammel ting så godt som du er i seget med både lyssetjing, mellomringar og multieksponeringar.
Slik som lokket står får du ei spegling av den på sjølve klokka med sine skarpe detaljar.
God fotosundag,helsing Tone

Isidoros P.

Vakkert og nostalgisk.Kontrastene gjør at bildet tiltrekker blikket.Smart valg av stof og farge.Kunne det funkerer med svart farge også ?
isidoros
Birgitta S.

Du store så skarp bild... !!
Mycket smakfullt med det röda som bakgrund !

Mvh
Birgitta
Inger Anne Maritsdotter V.

En imponerende god skarphet og antall eksponeringer likeså;~)
Fint severdig stillebenbilde.

Inger Anne
Odd Tore S.

Jeg synes jo at det var greit å få med hele lokket. Nesten hele uten at jeg fornemmer årsaken til det blir litt ulogisk for meg.
Litt annen vinkling denne gangen, mer diagonalt.
Litt gulskjær gjør ikke noe for meg, uret trenger jo ikke stå frem som kirurgisk sterilt stål.
Hva med (dyp)rød fløyel som bakgrunn i stedet for forholdsvis grovvevd stoff? Eller passer fløyel best til gull? Og da kanskje sort?
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu