eatni
Et skannet lysbilde fra mitt arkiv, av opprinnelig noe teknisk dårlig kvalitet
Det tidløse uttrykket har fascinert meg, som en gammel forgjenger som holder øye med betrakteren. Samtidig er blikket helt mørkt, og dermed umulig og fange. Avrundet med noen kraftfulle arbeidsnever.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNaturlig lys fra vinduet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger-Lise S.
Eatni,- Mor,om mine samiske kunnskaper strekker til.(Uttale: Ædni) En passende tittel på dette portrettet. Som du selv skriver, er den tekniske kvaliteten dårlig, men kvinnens uttrykk kommer likevel fram her. Og det jeg ser er et uttrykk jeg tolker som fullt av visdom og livserfaring.Jeg ser også humor, og ro, i dette ansiktet.
Interessant hvor mye et ansikt kan fortelle:)
Jeg vil tro det hadde vært noe å ta bildet idag, med annet utstyr :)

Inger-Lise
Gunnar K.
Som du selv sier mangler det litt på det tekniske. Bildet er noe kornete, dette gjør etter min mening ingen ting, tvert om er det med på å gi litt stemning i bildet. Det mangler også litt skarphet, men som for korningen synes jeg dette er helt greit.

Det er noe med fargene på hendene som blir litt merkelig, jeg tror det er en skyggevirkning, men det virker unaturlig. Jeg kunne også tenkt meg at den mørkeste siden av ansiktet var litt lysere, det er vanskelig å se konturer der nå.
Avsluttet .
falt pladask for dette bildet...
Utrykket er sterkt og fengende. Ser for meg at jeg kan stille et spørsmål og få et svar jeg kanskje ikke er klar for. Litt skummelt men interessant ansikt.Virker som hun kan scanne meg idet jeg kommer inn i rommet.
Kate:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu