Havørn på rådyr
Bilde av en havørn på et rådyr som er lagt ut som åte...
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds MkIII
  • Canon EF 500mm f4.0L IS USM
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Marius K.

utrolig flott bilde. ørnen var detaljert, noe jeg likte.
leo l.

Nydelig foto!! Fikk fram flotte detaljer i fjørdrakten. Kult med kjøtt på nebbet, likte og posituren til ørna med fin bakrunn.
John S.

Nå er jeg litt sær, men jeg er av den oppfatning at beskjæringen (og eller opptaket) er helt feil. Det mangler noe til høyre. Jeg får det ikke til å stemme.

Ellers er bildet bra eksponert og presntert. Fargene er helt ok, skarpheten sitter osv. Men beskjæringen eller utsnittet likte jeg ikke. Sorry.

John
Geir K.

Støtter meg helt og fullt til John sin kommentar her. Om du har å gå på i høyre bildekant så ta et nytt utsnitt og legg ut en ny versjon 2.

Mvh Geir
Trygve J.

Kanskje litt vanskelig å zoome ut med ett fast objektiv,men ville vel selv kanskje tatt flere bilder hvor noen beskjærer åtet.

Finnes værre bilder her inne,så ta kritikken med en klype salt.Kanskje ligge litt lenger unna neste gang hvis mulig?
Daniel A. S.

Rått bilde som viser havørne ypperlig!
Ola Arnfinn L.

Takker for tilbakemeldinger... Joda jeg synes også det er et "rått" bilde av havørna. Det jeg var litt spent på var om utsnittet som ikke er beskåret, men kameraposisjonen er flyttet for å få med framenden på rådyret... og så ventet jeg til ørna snudde på hodet for å balansere bildet.. jeg mener dette fungerer, men respekterer de som er uenig i det.. det er jo en av årsakene til at bildet ligger her.. den usikkerheten i komposisjonen...Ola
Espen S.

Dette var en interessant diskusjon, Ola. Jeg er helt uenig med John og Geir: Savner overhodet ikke noe rom til høyre, og er helt enig med deg i at fordi ørna snur hodet mot venstre, så balanseres bildet utmarket. Samtidig har du en fin diagonal fra ørnas nebb til rådyrets mule (heter det det på rådyr?). Fin detlaj med blod på ørnenebbets spiss og på mulen til rådyret. Jeg kunne evt. ønsket meg noe mer luft rundt hele bildet. Og muligens prøvd med litt mer kontrast.

mvh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu