Boeing 737 800 (SAS)
Kveldsbilde fra taxi (utkjøring) mot active runway på Norges hovedflyplass, Gardermoen en vakker høstkveld. Vi har akkurat fått klarering fra Gardermoen tower om at vår rullebane for take-off idag er 19L (sørover) og at vi er klarert til å forlate gate. Med oss har vi 105 passasjerer, et crew på 5 og hele 7,4 tonn parafin (JET-A1), og flytiden opp til Tromsø er beregnet å bli 1t og 55m. Noe motvind nordover ellers nydelige vær og flyforhold. I Tromsø var det knallfint vær med klarvær og måneskinn.

Var heldig å fikk sitte på med en kjenning i SAS. En av mine mange cockpitturer (mange av de om natten) med SAS og Widerøe. Fantastisk utsikt, miljø og lyder. Dette bildet er et av de mer vellykkede. Dersom noen har prøvd å ta bilder ombord i fly, nattestid så vet de at det er høy ISO, og korte lukkertider som gjelder. Her har jeg fanget stemningen med 1/15 i lukkertid, ISO 1600 og f4. Det holdt, såvidt!

Takk for titten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Inger Anne Maritsdotter V.

Masse forskjellig type info og i fleire ulike kulører:)
Uforståelig men spennende for en som ikke har peiling på hva som foregår i en cockpit ombord på et fly. Det var sikkert en opplevelse ja:)
Hvilket kamera brukte du?

Inger Anne
Agnor B.

Hei og fint at du likte bildet : ) Jeg brukte et EOS 350D. Mitt første speilrefleks.
Inger Anne Maritsdotter V.

ok, det er mange ting å holde orden på i en cockpit, ser eg;-)
Agnor B.

Det er helt sikkert! Bare å holde tunga beint i munnen! Ca 100 sjekkpunkter som skal være 100% Garantert, garantert, garantert før hver flytur. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene :D
Thomas A.

regner med du mener lange lukkertider :P
Agnor B.

? Explain? :P
Agnor B.

Jepp, nå så jeg! You are right! Lange lukkertider skulle det stå : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu