Kroppens bevegelse
Jeg hadde lyst til å prøve meg på akt. Første gang jeg har prøvd meg, så hva kan jeg gjøre bedre?
Hva er bra og ikke bra?
Bildet inngår i albumet Studio - Bilder som jeg har tatt i studio på skolen. Bilder av venner til prosjektarbeider.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ingerid J.

Du kan starte med å leggje ut ein versjon som er litt større enn thumbnail'en. Umulig å sjå skikkelig.
Avsluttet .

Tja. Det er nok en del utfordringer.... . Aller først, bildet er alt for lite, du kan legge det ut mye større. Dernest, rendyrk det du vil uttrykke. Er det kroppens former du vil vise, så ikke forstyrr det med et klede som ligger over magen uten noen spesiell betydning, eller en trusestrikk over hoften. Er det linjespill du vil uttrykke, gå tett innpå for oppnå minimalisme og abstrahering. Ikke at jeg er ute efter mest mulig nakenhet, men her virker det nesten som du og modellen har gått inn for å tildekke og skjule. Samme inntrykk får jeg når det gjeder beskjæringen - låret er kuttet av på midten, det samme gjelder brystet. Lyset er ikke ille, men det gir en skarp slagskygge under modellen. Kunne vært lette opp med en reflektor. Grei eksponering med bra hudtoner. Ganske stor forskjell på den grå forgrunnen og den totalt svarte bakgrunnen, og det virker forstyrrende. Inn i studio igjen, og lykke til.
marita s.

enig med RM. bort med kledet og trusa, og en litt mykere bakgrunn. også er beskjæringen litt rar...det blir noe forstyrrende/uklart det som ser ut som det andre låret hennes....
stå på!
Helene M.

Når modellen ikke vil av med trusen syntes jeg at det er riktig å la henne ha den på.Hun ville heller ikke vise bryset sitt... Låret har jeg kuttet på grunn av at det ble så feil i forhold til magen.
Så syntesjeg også det er litt stilig når det ligger et silkelaken over. Det er min mening med bilde!!!
Avsluttet .

Det var ikke så vanskelig å skjønne at modellen din var tilbakeholdende, og det måtte du selvfølgelig respektere. Men da blir bildet som det blir, og et aktbilde preget av at modellen i bunn og grunn er ubekvem og tilbakeholdende, er et paradoks. En ting er at du som fotograf kan fremstille modellen din med respekt og distanse (bilde nr. 60584 er et godt eksempel på det), en annen ting er at modellen din er distansert.
Silkelakenet har jeg kommentert ovenfor, og jeg tror det hadde blitt bedre hvis hun hadde strukket ut bøyen i hoften og du hadde tatt med låret.
Anyway, gode aktmodeller vokser sikkert ikke på trær, du har gjort et seriøst forsøk og fått en del kommentarer som du forhåpentligvis kan ta med deg.
MVH
Avsluttet .

Enig med Robbie, men lyset på modellen er bra, men når bildet er så lite er det vanskelig, satt bare å tenkte på hvordan bilde ville vere hviss du tar utsnitt av ren hud, er vanskelig å bedømme siden bildet er lite, erlig bra forsøk
Stine L.

Man skal nå fokusere på lys og form i dette bilde... ikke om modellen har ren hud! Jeg syntes dette er et bra bilde til å være første gang for fotograf Helene. Hun har et stort talent!
Avsluttet .

SL: Det er akkurat lys og form jeg fokuserer på, og da er mitt syn at i denne sammenhengen forstyrrer plagg og laken inntrykket av akkurat det. Det er nok det JMB også mener, tror ingen av oss er opptatt av ''ren hud'' for hudens skyld. Men at Helene har gjort en OK jobb til å være første gang, er jeg helt enig i.
Bjørn W.

Hei!

Trusa kan godt være på. Det er jo naturlig i forhold til det som ligger oppå. Jeg ser du sier det er et silkelaken, men for meg kunne det like godt vært ei olajakke. Hadde kanskje kommet tydeligere frem i en større versjon.?

Hva med å legge lakenet på gulvet, under jenta. At hun ikke vil vise oss puppen sin er jo greit, så en slik beskjæring syntes jeg er helt ok.

Du har helt klart talent;-)

BW
Avsluttet .

Jeg syntes aktbilder er finere med litt variasjon.... og kanskje litt tidekning, skjule noe, vise annet. Dette bildet var altfor lite, men veldig fint linjespill! benet kunne kanskje vært kuttet lengre ned? ('',)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu